Bedankt voor het plannen van uw afspraak

Tot snel in onze showroom!

Bedankt voor het plannen van uw afspraak bij onze showroom. We kijken ernaar uit om u persoonlijk te ontmoeten en u te laten kennismaken met de wereld van stalen deuren.

Bij aankomst in onze showroom wordt u verwelkomd met een heerlijk kopje koffie of thee. Neem gerust plaats in onze comfortabele zithoek en ontspan terwijl we de details van uw situatie bespreken. Vergeet niet om de foto's van de situatie mee te brengen, samen met de afmetingen van de openingen waar de deuren geplaatst zullen worden. Dit zal ons helpen om een beter beeld te krijgen van uw wensen en behoeften.

Na een drankje beginnen we met het verkennen van alle soorten stalen deuren die we aanbieden. Van taatsdeuren tot schuifdeuren en meer; u krijgt de mogelijkheid om ze allemaal uit te proberen en te ervaren hoe ze in uw ruimte zouden passen. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Daarna zullen we u meenemen op een rondleiding door onze werkplaats, waar u een kijkje kunt nemen achter de schermen. U zult zien hoe onze getalenteerde ‘mannen van staal’ de deuren met passie en vakmanschap vervaardigen. Het is een unieke kans om te zien hoe uw stalen deuren tot leven worden gebracht en de aandacht voor detail die we in uw project stoppen.

Wij hopen dat u enthousiast bent over uw bezoek aan onze showroom en staan klaar om u te begeleiden bij het maken van de perfecte keuze voor uw interieur. Als u nog vragen heeft voorafgaand aan uw afspraak, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Tot ziens!

Olivier Klink en Naftali Leidelmeijer

Oude Kerkstraat 32, 4921 XE Made
Telefoonnummer: 0162-686 351
E-mail