Afbeelding: 1 minuut met … Yoeri

1 minuut met … Yoeri

Het hoogtepunt van een bezoek aan Exclusive Steel is de rondleiding door het Staalatelier. Yoeri is één van de mannen van staal. Hij vindt het leuk om klanten te vertellen over zijn vak.

Taatsdeuren voor buiten

Samen kijken we naar het project waar hij mee bezig is. De vorm en afmetingen van drie grote deuren zijn al zichtbaar. Yoeri: “Dit zijn geïsoleerde taatsdeuren voor buiten. Dit is voor een bedrijfspand van een grote glasleverancier. Vanwege de deadline werk ik er nu samen met Dave aan”. Taatsdeuren worden veel in binnensituaties toegepast, maar een taatsdeur als buitendeur is heel bijzonder. In een buitensituatie komen taatsdeuren in een kozijn en openen naar één zijde. Zo kunnen ze wind- en waterdicht gemaakt worden.

Het mooiste project

Voor zijn mooiste project moet hij even nadenken: “Dat is moeilijk, we hebben zoveel gemaakt.” Dan kiest hij één van zijn recente werkstukken: “De zwart stalen deuren met ronde vormen en messing glasframes”. Yoeri krijgt steeds meer ervaring in bijzondere projecten. Is er iets speciaals te maken? De is kans groot dat Yoeri dit project krijgt.

Het Staalatelier

Vóór Exclusive Steel maakte Yoeri machines voor de vliegtuigindustrie. Via zijn vriendenkring kwam hij in het Staalatelier terecht. De mooie werkplek is één van de redenen dat Yoeri het naar zijn zin heeft. Yoeri: “Het is ook leuk als de klanten een compliment geven als ze je werktafel zien”.

Laat maatwerk, maatwerk zijn

Yoeri houdt van bijzondere opdrachten. Yoeri: “Er zijn zoveel mogelijkheden, niets is standaard”. We produceren niets vooruit, alles is maatwerk. Kies van al die opties wat het beste bij je past. Dan zul je er altijd van genieten.

Social Media

Yoeri is regelmatig te zien op Instagram. Het testen van proefopstellingen filmen en posten we op diverse kanalen. Hij blijft bescheiden: “Ik zit zelf nooit op social media, maar ik vind het wel leuk om de filmpjes op de telefoon van mijn vriendin te zien. Het gaat me vooral om de waardering en de leuke reacties. Ik was toch wel trots dat mijn filmpje het best bekeken was in 2021”.

Sfeer proeven & Inspiratie opdoen

Wil je zelf de industriële sfeer proeven in het Staalatelier? Je zult nieuwe ideeën opdoen om jouw woning tot een unieke en comfortabele plek te maken. Laten we afspreken. Je kunt via de site eenvoudig een afspraak maken op een moment dat je goed past.

Naftali Leidelmeijer
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →