Afbeelding: 5 voordelen van maatwerk

5 voordelen van maatwerk

De fabricage van staalwerk is een prachtig ambachtelijk proces. We produceren niets vooruit; alles wat we hier doen, is maatwerk. Dit heeft veel voordelen, ik noem er vijf.

De juiste expertise

Wat zal ik laten maken? Ik weet het niet. Waar moet ik beginnen? Waar moet ik op letten? Wat zijn de valkuilen? Maak je geen zorgen om dit soort vragen. We hebben alle expertise in huis om jouw project vorm te geven en te begeleiden. We laten je duidelijk zien wat het effect is van de verschillende (design)keuzes. Samen zorgen we ervoor dat het eindproduct altijd fraai is, dat het klopt en dat het de ruimte mooier maakt.

Jouw smaak

Wees jezelf, er zijn genoeg anderen. Wat is jouw stijl? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat je je meer thuis voelt? Maatwerk maakt woongenot met een eigen identiteit mogelijk. Kun je niet kiezen tussen bijvoorbeeld stoer en stijlvol? Dan maken we een mooie combinatie van robuust en elegant.

Jouw eisen & wensen

Vaak is er een overlap van wensen. Wil je meer daglicht? Een beter uitzicht? Optimaal gebruikmaken van ruimte? We zetten al onze kennis in om voor jou een ideale plek te creëren. Ben je op zoek naar meer woon- of juist werkcomfort? Hoe zit het met geluid? We kunnen ruimtes met de focus op geluid gescheiden. Denk aan een thuisbioscoop of game-kamer. Uniek maatwerk zorgt voor oneindig veel mogelijkheden.

Jouw unieke woonomgeving

Ter plekke kijken we wat mogelijk is en in overleg met jou maken we een ontwerp dat naadloos past bij jouw woning. Dat is een kwestie van verhoudingen. Wil je dat de ruimte breder lijkt? Of juist hoger? Is het een doorzonwoning of een villa? Is het interieur klassiek, modern of landelijk? Het zijn allemaal aspecten die meespelen bij het uiteindelijke ontwerp.

Topkwaliteit

Onze vakmensen

Hebben we in beeld wat het moet worden, dan maakt een kunstenaar pentekeningen als artist impressions. In elke fase proef je aandacht en ambacht. Nadat alles is ingemeten, tot in detail is uitgedacht en doorgesproken met onze vakmensen, gaan ze in de werkplaats aan de slag. Slijpen, lassen, boren, verouderen, schuren en polijsten: elk item wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd. De mannen van staal hebben een passie voor hun vak. We zeggen altijd: “het werk zelf is belangrijker dan de opdracht”. Met andere woorden: we staan achter alles wat we maken.

Nu nog luisteren en voelen

Natuurlijk wil je even voelen en luisteren hoe de verschillende deuren sluiten. In de showroom kun je de deuren uitgebreid proberen. Laten we afspreken! Via de online agenda kun je eenvoudig een afspraak maken op een tijdstip dat je goed past.

Naftali Leidelmeijer
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →