Afbeelding: Ander staalwerk ‘matchen’ met de deuren

Ander staalwerk ‘matchen’ met de deuren

Om voor jou de mooiste en slankste stalen deuren van Nederland te kunnen maken, moeten we onze focus op de deuren houden. Maar als je eenmaal onze stalen deuren hebt, kun je zomaar verliefd worden op andere producten die ‘matchen’ met de handgemaakte deuren.

Stalen trapleuningen: mooi en veilig

De meest voorkomende ‘match’ met stalen deuren zijn stalen trapleuningen. Dezelfde vakman die jouw stalen deuren heeft gemaakt, maakt ook de trapleuningen. Daarmee dragen ze hetzelfde ‘signatuur van de meester’. De trapleuningen ogen niet alleen als de deuren, ze voelen hetzelfde. Bedenk dat je zowel de stalen deuren als de stalen trapleuningen, dagelijks in je handen hebt. Hou je van strak design? Dan monteren we de trapleuningen ‘zwevend’. Op deze manier is de montage aan het zicht onttrokken. Stalen trapleuningen zijn een tijdloze investering. Dagelijks zorgen ze op een stijlvolle manier voor veiligheid en comfort.

Stalen trapleuningen & Stalen deuren 1
Stalen trapleuningen & Stalen deuren 2
Stalen trapleuningen & Stalen deuren 3

Stalen trap als stijlvol alternatief

Een stalen trap in de woonkamer laat zien dat er is nagedacht over design. Het past naadloos bij de industriële stijl of ‘Brooklyn Style’. Stalen trappen laten zich uitermate goed combineren met stalen trapleuningen. En natuurlijk jouw stalen deuren. Een stalen trap in je woonkamer of kantoor is een stijlvol alternatief voor een houten trap. Het harde materiaal creëert een heel ander aangezicht. Poedercoaten kan in elke RAL-kleur, maar het staal onbewerkt laten is ook schitterend.

Stalen trappen & Stalen deuren

Vides & Balustrades

Geef me de ruimte! Vides doen precies dat; door de hoogte te benadrukken, versterken ze het gevoel van ruimte. Gemaakt van staal en glas dragen de balustrades dezelfde sfeer als de stalen deuren. Transparant, rustig, chique en bovenal veilig natuurlijk.

Balustrades & Stalen deuren 1
Balustrades & Stalen deuren 2

Handgemaakt door een toegewijd team

Met plezier en vakmanschap werken de ‘mannen van staal’ aan jouw woonomgeving. Dit hoeft niet te stoppen bij slank stalen deuren. Er zijn nog zoveel mogelijkheden! We produceren niets vooruit; alles wat we hier doen, is maatwerk. De vakmannen die hier werken hebben een passie voor hun ambacht. We staan achter alles wat we maken. Het eindproduct is altijd fraai, het klopt en het maakt de ruimte mooier.

Waarom je echt langs wilt komen

We betrekken je graag bij jouw project door je een kijkje te laten nemen in de werkplaats. Als je ziet dat jouw staalwerk met liefde en aandacht wordt gemaakt, geeft dat extra veel voldoening. Als je de vakmensen die jouw deuren maken hebt ontmoet, krijg je meer vertrouwen in het eindresultaat. Je waardering groeit voor het vakmanschap dat waarde toevoegt.

Enthousiast?

Laten we afspreken! Via onze online agenda heb je met enkele klikken een afspraak gemaakt op een tijdstip dat je goed uitkomt. Snel, eenvoudig!

Naftali Leidelmeijer
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →