Exclusive Steel - Luxe maar comfortabele home-office

Comfortabel Home-Office

Thuiswerken heeft zich bewezen. Het afgelopen jaar heeft dit moderne concept een flinke stimulans gekregen. ‘We werken nu allebei thuis’ of ‘Ik werkte altijd al thuis maar de kinderen nu ook want de scholen zijn dicht’. Dit soort opmerkingen hoor ik regelmatig.

Creëer jouw ideale werkplek

Veel van de huidige aanvragen richten zich op een comfortabele werkplek. Met een stalen pui op maat gemaakt, tover je een saaie ruimte om in een luxe home-office. De ideale plek om ongestoord een online-vergadering te kunnen hebben. Geconcentreerd werken is nu geen probleem meer. Het enige gevaar is dat je je pauzes vergeet.

Meer daglicht is meer energie

Licht geeft energie, zowel aan jou als aan jouw thuiswerkplek. In eerdere blogitems hebben we het belang benadrukt van optimale daglichttoetreding. Slank stalen binnendeuren in combinatie met grote glasvlakken zorgen voor een zee aan licht. Het eerste wat je opmerkt is het ruimtelijke gevoel. Deze frissere ruimere uitstraling is essentieel voor jouw werkvreugde en beïnvloedt jouw prestaties positief.

Functioneel comfort

Ideale werkplek, de home-office

Akoestisch glas kan een aanzienlijke geluidsreductie geven. Samen met speciale staalprofielen met rubbers scheid je daarmee niet alleen de ruimtes maar ook het geluid. In het blogitem ‘Exclusief Geluidscomfort’ lees je hier meer over. Iedereen kan doen wat hij wil zonder dat iemand zich stoort. Werken, leren, ontspannen, koken, noem maar op. Geef elkaar de ruimte!

Valkuil: vakverdeling

De keuze in vakverdeling drukt een grote stempel op het uiteindelijke resultaat. Waar gaat het mis? Er wordt te snel voor een bepaalde glasverdeling gekozen omdat Pinterest hiermee vol staat, bijvoorbeeld de 4-vaksverdeling. Stel jezelf de vraag: welk effect wil ik bereiken met de vakverdeling? Wil ik de hoogte benadrukken of de breedte? Moet het optisch afsluiten of juist heel transparant blijven? Jouw persoonlijke smaak en keuzes zijn bepalend voor het uiteindelijke ontwerp. Dat is de kracht van maatwerk.

De finishing touch

Na Corona zal thuiswerken populair blijven, al is het maar voor enkele dagen in de week. Er blijven dan nog zoveel voordelen over: geen reistijd of stroperige files, niet op weg tijdens extreem weer: code oranje/rood voor een (sneeuw)storm, kostenbesparing, enzovoorts. Je zult dus nog jarenlang plezier hebben van jouw stijlvolle werkplek thuis. Reden te meer om oog te hebben voor details. Mooie materialen brengen jouw werkruimte tot leven. Wat is jouw stijl? Hou je van comfort? Mail me jouw ideeën: info@exclusivesteel.nl. Er zijn oneindig veel mogelijkheden, we kijken er samen naar!

Naftali Leidelmeijer,
Exclusive Steel

Ps.: In mijn volgende blog vertel ik over een bijzondere afwerking: chique oxide. Een unieke roestbruine kleur die nostalgische gevoelens in mij oproept.

← Vorige Volgende →