stalen douchewand met verwarmend glas

Douche met verwarmend glas

Goede ideeën kunnen altijd beter. Soms kan dat door het combineren van mogelijkheden die je al in je handen hebt. Laatst was Arnoud van glasspecialist Ben Evers op bezoek. Hij vertelde dat ze een douchewand hadden gemaakt van verwarmend glas. Wat een geweldig idee!

Douche

Voorname eenvoud is de aantrekkingskracht van een stalen douchewand. Enkele lijnen van staal of misschien zelfs messing en heel veel glas. Wellicht is de mooiste douche wel het eenvoudigst. De balans tussen transparantie en privacy waar jij je comfortabel bij voelt, bereiken we met verschillende vakverdelingen. We integreren een handdoekstang zonder het slanke design te verstoren.

Verwarmend glas

Verwarmend glas in stalen douchwand

In een eerder blogitem vertelden we al over ‘de ruit als onzichtbare radiator’. Verwarmend glas heeft veel voordelen, zowel esthetisch als qua comfort. De temperatuur is regelbaar per ruimte of zelfs per ruit. Het past binnen het streven om ‘van het gas af te gaan’. Elektrisch verwarmen wordt de norm. Verwarmend glas maakt van een glaswand een warme knuffelmuur.

Eén plus één …

Combineer bovenstaande ideeën met elkaar en je hebt een douche met verwarmend glas. Nooit meer koude rillingen als je onder de douche stapt. Ook niet als het buiten vriest. Waar ik mijn inspiratie vandaan haal? Dat kan dus zomaar door een losse opmerking van een glasspecialist, bedankt Arnoud.

Smart Folie: schakel tussen transparantie en privacy

smart folie op kantoor

Nu we toch bezig zijn met combineren … voeg bij de bovenstaande ideeën de mogelijkheid van Smart Folie. Smart Folie maakt van glas schakelglas. Je schakelt eenvoudig de douchewand van transparant naar ondoorzichtig. Waar voel je je prettig bij? Openheid als het kan, privacy als het nodig is. Hoe werkt Smart Folie? Lees in ons blogitem over de verschillende lagen met kristaldeeltjes ertussen. Heel interessant.

Hou je van comfort?

Relax en re-energize. Van alle uren dat je in de badkamer bent, sta je waarschijnlijk het meest onder de douche. Het loont dus om aandacht te schenken aan het design en comfortniveau van deze heerlijke plek. Wat een warme douche… letterlijk en figuurlijk!

Waar moet ik beginnen?

Wil je een douche met verwarmend glas en/of Smart Folie? Laten we afspreken! Je kunt eenvoudig online een dag en tijdstip kiezen wat jou goed uitkomt.

Naftali Leidelmeijer,
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →