Afbeelding: Een nieuw tijdperk begint: Leo draagt de fakkel over aan Olivier

Een nieuw tijdperk begint: Leo draagt de fakkel over aan Olivier

Sinds 30 januari 2023 staat Olivier samen met Leo aan het roer. Nu wordt het tijd dat Leo het stuurwiel loslaat.

Liefde voor vakmanschap als motief

Olivier Klink over zijn achtergrond: “Mijn vader heeft enkele bedrijven in de tank- en installatietechniek, gespecialiseerd in het ontwerp, de bouw, het onderhoud en de inspectie van opslaginstallaties voor milieugevaarlijke stoffen. Door te werken bij de diverse bedrijven en mijn studie werktuigbouwkundige is de passie voor techniek en voor vakmanschap ontstaan.” Vanuit de installatietechniek is Olivier gewend om voor elke klant een unieke, specifieke oplossing te bieden: “Het mooie van dat vak was dat geen dag hetzelfde is. Dat zijn precies de waardes die ik bij Exclusive Steel hoog in het vaandel houd: maatwerk, flexibiliteit en persoonlijke aandacht.”

olivier klink eigenaar van exclusive steel

Oude waarden, nieuwe energie

Olivier over Leo: “Ik heb de afgelopen maanden ontzettend veel van Leo geleerd. Hij kan als mentor veeleisend zijn, maar hij geeft ook op de juiste momenten een oprecht compliment. Ik begrijp wat er op het spel staat: het erfgoed van Exclusive Steel moet professioneel voortgezet worden.” Olivier vervolgt: “Ik heb van Leo geleerd dat de showroom dynamisch moet blijven. Hij stak altijd veel tijd en energie in het vernieuwen van de showroom om klanten voortdurend te kunnen inspireren. Deze belangrijke waarden wil ik met nieuwe energie voortzetten.”

Nieuw: woensdag koopavond tot 21:00 uur

Vanaf deze maand introduceren wij een koopavond in onze showroom. Tot dusverre hadden we geen mogelijkheden voor late bezoekers, maar we hebben besloten om de openingstijden in de avond uit te breiden om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Woensdagavond is de perfecte gelegenheid om na je werk nog even langs te komen en rustig inspiratie op te doen. Je hebt dan alle tijd om de nieuwste staaltrends te bekijken, advies te vragen en een kijkje te nemen in het staalatelier. We zijn blij dat we je een extra avond aan kunnen bieden en hopen je dan ook snel te zien op onze nieuwe koopavond!

Nieuw: 1e zaterdag van de maand open

Vanaf nu zal onze showroom enkel geopend zijn op de eerste zaterdag van de maand van 10:00 – 16:00 uur. We hebben de beslissing genomen op basis van onze waarnemingen dat onze klanten hun zaterdag vaak anders benutten, bijvoorbeeld door te sporten, boodschappen te doen of klusjes te doen. Door deze wijziging hopen we de beschikbaarheid van onze showroom beter af te stemmen op de wensen en behoeften van onze klanten.

Waarom je echt langs wil komen

Het eindresultaat is niet alleen wat je ziet maar ook het verhaal erachter: hoe het gemaakt is, wie dat doet en met welke materialen. In een restaurant zorgt de open keuken ervoor dat je kunt zien welke chef-kok jouw gerecht maakt, hoe hij dat doet en welke ingrediënten hij gebruikt. Dat principe hebben we doorgevoerd: vanuit onze showroom kun je in het staalatelier kijken en zelfs rondlopen in onze ‘open keuken’. Als je de vakmensen die jouw deuren maken hebt ontmoet, krijg je meer vertrouwen in het eindresultaat. Je waardering groeit voor het vakmanschap dat waarde toevoegt.

Enthousiast?

Laten we afspreken! Ik maak graag tijd voor je vrij. Via onze online agenda kun je eenvoudig een afspraak maken op een moment dat je goed uitkomt.

Naftali Leidelmeijer, Exclusive Steel

← Vorige Volgende →