Handgetekende sfeertekeningen van Exclusive Steel

Handgetekende sfeertekeningen

Volg ons via de verschillende social mediakanalen en dan kom je ze vast en zeker tegen: de karakteristieke pentekenen van onze ontwerpafdeling. Deze handgetekende artist-impressies dragen het DNA van Exclusive Steel: aandacht en ambacht.

Hoe ziet het eruit?

Of je nu stalen deuren voor binnen of buiten wil, taatsdeuren, schuifdeuren of harmonicadeuren, uiteindelijk vraag je je af: ‘Hoe ziet het eruit’? En wat nu als je twijfelt over de uitvoering? Is een drievaksglasverdeling mooier dan een viervaks? Of moeten we juist een hele andere vakverdeling kiezen? Moeten de stalen deuren tot aan het plafond lopen of juist niet. Deze vraagstukken worden opgelost met onze handgetekende sfeertekeningen. Leg de verschillende versies naast elkaar en je ziet het meteen!

Sfeertekening van stalen deuren

Sfeertekening van stalen deuren

Sfeertekening voorbeeld 1 links

Sfeertekening transparante vakverdeling

Sfeertekening voorbeeld 1 rechts

Sfeertekening meer afgesloten vakverdeling

Sfeertekening voorbeeld 2 link

Sfeertekening uitvoering deur tot aan plafond

Sfeertekening voorbeeld 2 rechts

Sfeertekening uitvoering deur in kader van de muur

Hoe gaan we te werk?

Bij het definitief inmeten van de stalen deuren, maken we een foto van de situatie. Ter plekke kijken we wat mogelijk is en in overleg met jou maken we een ontwerp dat past bij jou en jouw huis. Het is een kwestie van verhoudingen. Wil je dat de ruimte breder lijkt of juist hoger? Heb je een doorzonwoning of een villa? Is jouw interieur klassiek, modern of landelijk? Wat vind jij mooi? Het zijn allemaal aspecten die meespelen bij het uiteindelijke ontwerp. Hebben we in beeld wat het moet worden? Dan maakt onze kunstenaar pentekeningen als artist impressions.

Passie & Ambacht

Niet alleen de fabricage van staalwerk is dus een ambachtelijk proces. Ook het ontwerpproces ervoor wordt met dezelfde vakmanschap doorlopen. De handgetekende sfeertekeningen zijn met passie en ambacht vervaardigd. Ze maken bij jou het juiste gevoel los.

Achter elk ontwerp zit een verhaal

Heb jij oog voor details? Als alles klopt, dan zie je dat. Nog belangrijker; dan voel je dat. In de video ‘Ontwerpoverwegingen’ licht Leo een tipje van de sluier op. Aan de hand van gerealiseerde voorbeelden legt hij uit welke overwegingen er kunnen spelen en hoe die zijn meegenomen in verschillende ontwerpen. Hoe meer hij vertelt, hoe meer je tot het besef komt dat een mooi resultaat nooit toeval kan zijn.

Close up

Wij vernieuwen de showroom voortdurend om jou te blijven verrassen. Details zijn moeilijk te zien op de foto, video of sfeertekening. Toch zijn ze heel bepalend voor het eindresultaat. Pas in het écht en met goed licht erop, zie je welke verschillende sferen de diverse details dragen. Een close up in de showroom zal je helpen de juiste keuzes te maken. Laten we afspreken!

Naftali Leidelmeijer,
Exclusive Steel

Ps. Wij proberen jou te inspireren, maar waar halen wij onze inspiratie vandaan? Lees ons volgende blogitem.

← Vorige Volgende →