Afbeelding: Het onderhoud van stalen deuren: tips voor langdurige schoonheid

Het onderhoud van stalen deuren: tips voor langdurige schoonheid

Een zorgeloos gebruik van jouw stalen deuren en dat jarenlang. Hoe krijg je dat voor elkaar? Om ervoor te zorgen dat ze er altijd op hun best uitzien en goed blijven functioneren, is regelmatig onderhoud van essentieel belang. In dit blogitem deel ik enkele tips voor het onderhoud van stalen deuren.

Stalen deuren schoonmaken

Om te beginnen is het belangrijk om stalen deuren regelmatig schoon te maken. Dit kan eenvoudig worden gedaan met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen en schuursponsjes, omdat deze de afwerking van de deur kunnen beschadigen. Zorg ervoor dat je alle oppervlakken, inclusief de scharnieren en het deurbeslag, grondig reinigt. Meer weten? Lees onze tips voor de reiniging van stalen deuren in ons blogitem: Hoe maak ik stalen buitendeuren schoon?

Onderhoud stalen deuren

Na het reinigen is het belangrijk om de stalen deuren regelmatig te onderhouden. Dit kan worden gedaan door de deuren om de paar maanden te inspecteren op eventuele tekenen van slijtage of schade. Smeer de scharnieren en vergrendelingen indien nodig om ervoor te zorgen dat de deuren soepel blijven functioneren. Laat eventuele beschadigingen onmiddellijk repareren om verdere problemen te voorkomen. Het afstellen van het beslag en het vervangen van onderdelen kun je niet zelf. Dat moet door een vakman gebeuren. Neem in dat geval contact met ons op.

Tips stalen deuren

Tot slot is het belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen om beschadiging van stalen deuren te voorkomen. Vermijd het stoten van deuren met zware voorwerpen en gebruik ze altijd op de juiste manier. Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je ervoor zorgen dat stalen deuren langdurig hun schoonheid behouden en goed blijven functioneren. Regelmatig onderhoud en preventieve maatregelen kunnen ervoor zorgen dat je jarenlang kunt genieten van de stijl en duurzaamheid die stalen deuren bieden.

Handgemaakt door een toegewijd team

Jouw stalen deuren zijn handgemaakt door een toegewijd team, met plezier en vakmanschap. Ze verdienen jouw zorg. Heb je nog geen stalen deuren, maar ben je er wel enthousiast over? Laten we afspreken! Via onze online agenda heb je met enkele klikken een afspraak gemaakt op een tijdstip dat je goed uitkomt. Snel, eenvoudig!

Update verbouwing 1e showroom

Het is alweer vier weken geleden dat ik je een update gaf over de verbouwing van de eerste showroom. We hebben in tussentijd hard gewerkt. De nieuwe vloer is uitgehard en de hoogwerker kan naar hartenlust rondrijden. De wanden zijn afgetimmerd en aan de stalen spanten hangen schitterende nieuwe lampen. Op dit moment worden de stijlkamers in onze nieuwe showroom vakkundig gebouwd, met in ons achterhoofd ons belangrijkste doel: Jou blijven inspireren met de nieuwste trends en ontwerpen.

update verbouwing exclusive steel

Naftali Leidelmeijer, Exclusive Steel B.V.

← Vorige Volgende →