Afbeelding: Hoezo stalen deuren?

Hoezo stalen deuren?

Als je zo vaak ‘stalen deuren’ zegt als ik, zou je bijna vergeten dat er nog veel meer mooie maatproducten te maken zijn van staal.

Doucheschermen

Doucheschermen van staal

Van alle uren dat je in de badkamer bent, sta je waarschijnlijk het meest onder de douche. Van staal of messing en glas kunnen we een prachtig douchescherm (zelfs met verwarmend glas) voor je maken. Wellicht is de mooiste douche wel het eenvoudigst. Een minimalistische wand waar je langs loopt om onder een lekkere regendouchekop te staan. Met verschillende vakverdelingen en soorten glas vinden we de balans tussen transparantie en privacy waar jij je comfortabel bij voelt. We integreren een handdoekstang zonder het slanke design te verstoren.

Roomdividers

De truc is om beslotenheid en transparantie op een gezellige manier te combineren. Ruimtes scheiden zonder het hokkerig te maken. Met de CubeX methode kun je unieke wanden creëren die zowel verdelen als verbinden. Woonruimte wordt flexibel maatwerk. Heb je mijn blogitem over Cubex gelezen?

Kasten

stalen kastenombouw

Naast stalen loop-, schuif- en taatsdeuren kunnen we onze formule ook loslaten op jouw kastenwand. Op de foto zie je een mooie realisatie. De stalen kastwand is gespoten in een warme brons-tint. Het glas is voorzien van Squid, een zelfklevende, transparante, geweven stof met een linnenlook, die rechtstreeks op glazen oppervlakten wordt aangebracht. De stof geeft de kastdeuren een zachte uitstraling en het glas eronder houdt het beeld strak.

Glazen overkapping

Lekker uit de wind en in de zon zitten? Mooi uitzicht komt volledig tot zijn recht in een overkapping van slank staal met veel glas. Een gezellig plekje waar al gauw iedereen naar toe trekt. Maak je het dak van transparante zonnepanelen, dan levert deze heerlijke plek ook nog eens duurzame stroom. Eén met de natuur.

Corridor

Corridor

Een andere bijzonder toepassing is de corridor. Droog, veilig en comfortabel van het hoofgebouw naar een garage of bijgebouw lopen. Nooit meer rennen voor een stortbui. De corridor van staal en glas verbindt verschillende gebouwen op een stijlvolle manier zonder het unieke karakter van elke gedeelte aan te tasten. Terwijl je door de glazen straat loopt straalt het zonlicht op je gezicht.

Focus op de slank stalen deuren

Om voor jou de mooiste en slankste stalen deuren van Nederland te kunnen maken, moeten we onze focus op de deuren houden. Maar als je eenmaal onze stalen deuren hebt, kan er behoefte zijn aan andere producten die matchen met de handgemaakte deuren. De mogelijkheden zijn oneindig. Laten we afspreken. Je kunt via de site eenvoudig online een afspraak maken op een moment dat jou goed uitkomt.

Naftali Leidelmeijer
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →