stalen deuren bij iris sitaram

Interview Iris Sitaram: zo fijn dat we twee ruimtes hebben gecreëerd

In de woonkeuken bereiden we niet alleen ons eten, vertelt Iris. Het is dé plek waar we samenkomen met vrienden en familie. Een ruimte waar koken, wonen en leven naadloos in elkaar overlopen. Iris droomde al langer van deze gezellige plek waar iedereen zich thuis voelt. Welke rol spelen stalen deuren hierin?

Creëer jouw ideale plek met stalen deuren

Iris legt enthousiast uit waarom ze graag stalen deuren wilde: “We wilden de benedenverdieping graag opsplitsen in twee ruimtes. Door de stalen deuren te plaatsen konden we een leefkeuken creëren. Maar we wilden wel een bijzondere deur omdat die meteen zou dienen als een enorme eyecatcher/meubelstuk.”

Waarom Exclusive Steel?

Ze legt uit: “Het knelpunt was dat er veel van hetzelfde wordt aangeboden. We waren op zoek naar een bijzondere deur, het liefst met de hand gemaakt. We zijn op google gaan zoeken naar een bedrijf in de buurt die hierin gespecialiseerd is en kwamen op de website van Exclusive Steel. Na fijn mailcontact en een rondleiding door de prachtige showroom waren we verkocht. De uitleg over de mogelijkheden samen met de voorbeelden in de showroom trokken ons over de streep.”

Bijzonder design met ronde vormen

Eén stalen deur in de showroom viel haar in het bijzonder op. Iris vertelt welke: “De bronskleurige deur met de ronde lijnen. Voor deze deur zijn we uiteindelijk ook gegaan. Algauw kwam Leo langs om de maten op te meten. Hij dacht echt met ons mee. Bijvoorbeeld dat het mooi zou zijn om de deur ongeveer 7 centimeter naar achter te plaatsen. Dan zou de keuken niet een vierkante ruimte zijn maar zou het net even breken op dat punt.”

pentekening stalen deuren bij iris sitaram

De handgetekende impressieschets

Iris weet nog goed dat de pentekening binnenkwam: “De sfeertekening gaf zo'n goed beeld van hoe het er uit zou gaan zien. Daardoor was het voor ons ook makkelijker om een keuze te maken. Ook was voor Exclusive Steel geen enkele moeite om de tekening een paar keer aan te passen.”

En dan is het zover!

Iris: “We keken enorm uit naar de dag dat de deuren werden geleverd. Ze kwamen met twee man sterk en hadden alles netjes afgedekt. Ik vond het bijzonder om te zien hoe het glas terplekke tussen de twee stalen frames werd bevestigd. Echt een stukje vakmanschap!”

Verfijnd en luxueus

Iris geniet van haar stalen deuren: “De stalen deuren zijn echt een eyecatcher in ons huis. We krijgen er zoveel enthousiaste reacties op. De stalen deur benadrukt echt de hoogte van het huis. De bronzen kleur mengt prachtig met de rest van het interieur en het is zo fijn dat we de nu twee ruimtes hebben kunnen creëren.” 

stalen deuren die woonkamer en eetkamer creeeren

Wat is jouw stijl?

Laten we afspreken! Via onze online agenda heb je met enkele klikken een afspraak gemaakt op een tijdstip dat je goed uitkomt. Snel, eenvoudig!

Naftali Leidelmeijer, Exclusive Steel

← Vorige Volgende →