Afbeelding: Interview Marion Zandvoort: het gebruiksgemak is een klein feestje

Interview Marion Zandvoort: het gebruiksgemak is een klein feestje

‘Beste Exclusive Steel, Jullie (Maurice en nog iemand) hebben bij ons in Rosmalen op 25 juli 2022 een taatsdeur geplaatst. Iedere keer als we de deur zien vanuit de hal of de woonkamer genieten we van de schoonheid van de deur. Hij staat zo mooi in ons huis. De deur zelf straalt degelijkheid en kwaliteit uit. Hij werkt perfect. Met dit mailtje willen we jullie zeggen dat wij heel blij zijn met onze mooie Exclusive Steel taatsdeur!!! Met vriendelijke groet, John Arkes en Marion Zandvoort’.

Nieuw woongenot

Marion vertelt enthousiast waarom ze graag een stalen deur wil: “Omdat wij een nieuwe vloer hebben laten leggen, leek het ons een goed moment om onze glazen deur van de hal naar de woonkamer te vervangen door een stalen deur. Een stalen deur past goed bij de sfeer van onze nieuwe vloer (woonbeton).”

Een stalen deur past goed bij de sfeer bij de nieuwe betonnen vloer

Help! Waar moet ik beginnen?

Er zijn zoveel overwegingen die meespelen bij het ontwerp. Wil je dat de ruimte breder lijkt? Of juist hoger? Is het een doorzonwoning of een villa? Is het interieur klassiek, modern of landelijk? Wat vind je zelf mooi? Marion zocht naar houvast: “Bij onze oriëntatie welke bedrijf we zouden bezoeken, zijn we erachter gekomen dat we eigenlijk niet goed wisten waar we op moesten letten bij stalen deuren. Vandaar dat we een bedrijf hebben uitgekozen waarbij de website ons aansprak en vakmanschap hoog in het vaandel staat. Ook hebben we gekeken naar de afstand van het bedrijf/showroom en onze woning.”

Waarom Exclusive Steel?

Marion legt uit: “In de showroom hebben we de deuren kunnen zien en ‘voelen’. Ook hebben we een kijkje in de werkplaats kunnen nemen. We waren onder de indruk van de kwaliteit en degelijkheid zowel van de stalen deuren als de aanpak van het hele werkproces. Ook viel ons de trots op van de eigenaar voor de producten.”

De handgetekende impressies maken het juiste gevoel los

Hebben we in beeld wat het moet worden, dan maakt een kunstenaar pentekeningen als artist-impressions. In elke fase proef je aandacht en ambacht. Marion kan dit onderschrijven: “We hebben de zorg gevoeld die achter het maken van de sfeertekeningen (en het hele verder maakproces van de deur) zit. Het is op ons overgekomen dat iedere deur en iedere klant uniek is en daarom ook een unieke ‘aanpak’ vraagt.”

En dan is het zover!

Marion vertelt over de dag van de montage: “In alle vroegte kwamen 2 mensen van Exclusive Steel de deur monteren. Ze zijn heel zorgvuldig en netjes te werk gegaan. De vloer werd bedekt zodat die niet beschadigd zou worden. Na een paar uur hing de deur in al zijn pracht!”

Marion bij haar nieuwe taatsdeur

Jarenlang genieten

Marion over optimaal gebruikersgemak: “Wij genieten enorm van onze nieuwe stalen taatsdeur. We hadden dat helemaal niet verwacht. Een deur is een deur, toch? Deze deur (van vloer tot aan het plafond) versterkt de uitstraling en de sfeer in ons huis precies zoals we het willen. En naast dat de deur prachtig is, is het gebruiksgemak van de deur ook een klein feestje. Het openen, dichtdoen en/of open laten staan van de deur gaat met zo’n gemak!! Heel fijn.”

Ook enthousiast?

Laten we afspreken! Via onze online agenda heb je met enkele klikken een afspraak gemaakt op een tijdstip dat je goed uitkomt. Snel, eenvoudig!

Naftali Leidelmeijer
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →