Afbeelding: Jubilarissen

Jubilarissen

Afgelopen zondag hebben we zeven jubilarissen in het zonnetje gezet. Aan boord van het elektrische partyschip Z8 van Zilvermeeuw.nl hebben we een vaartocht door de Biesbosch gemaakt.

Betekenis van het jubileumgetal

Betekenis van het jubileumgetal

Cijfers zijn vooral interessant vanwege de betekenis die ze dragen. Dat is met onze jubilarissen ook zo. Vieren we het aantal jaren dat ze in dienst zijn of het feit wat dat betekent? De afgelopen 10, 12½ en 20 jaar is er veel veranderd; de wereld, de markt, de collega’s, jezelf, enz. Toch zijn we als team bij elkaar gebleven. Dit vergde aanpassingsvermogen, loyaliteit en betrouwbaarheid. Die goede eigenschappen hebben geresulteerd in werkvreugde voor alle collega’s. Dat maakt dat we met een gerust hart naar huis rijden en weten dat we hebben bijgedragen aan het succes. Dat is wat we gevierd hebben: de betekenis van het jubileum. De goede eigenschappen die achter dat getal zitten.

Blijven groeien in vakbekwaamheden

Elke vakman van Exclusive Steel maakt een compleet project van stalen kozijnen. Hierdoor blijft hij verbonden met het eindresultaat bij jou thuis. Continuïteit op de werkvloer helpt de ‘mannen van staal’ om te blijven groeien in hun vakbekwaamheden. Jouw op maat gemaakte stalen deuren bestaan voor 70% uit arbeid. We zijn dus sterk afhankelijk van de toewijding van elke ambachtsman. Dit geldt zowel voor de stalen binnen- als de buitendeuren. Van degenen die buitendeuren maken van geïsoleerde staalprofielen worden zelfs meer technische vaardigheden gevraagd.

We laten staal spreken met ambacht

We laten staal spreken met ambacht

De fabricage van staalwerk is een prachtig ambachtelijk proces. Slijpen, lassen, boren, verouderen, schuren en polijsten: elk item wordt met aandacht gemaakt. We produceren niets vooruit; alles wat we hier doen, is maatwerk. Iedereen die hier werkt, heeft passie voor zijn vak. Wij zeggen altijd dat het werk zelf belangrijker is dan de opdracht. Met andere woorden: we staan achter alles wat we maken. Ons doel is een fraai eindproduct dat de ruimte mooier maakt.

Waarom je echt langs wilt komen

Heb jij oog voor detail? Waardeer jij ambachtelijk vakmanschap? Onze showroom en ambachtelijk atelier zijn één. De producten spreken voor zichzelf in een omgeving die inspireert. Ontmoet de makers en bekijk hoe zij de slankste profielen ter wereld maken. Heb je vragen? Schiet één van onze vakmensen aan. Ze vertellen alles vanuit hun hart.

Bedankt jubilarissen!

Nogmaals bedankt Lia, Cees, Johan, Cees, Abdallah en Dave voor jullie jarenlange - respectievelijk 20, 3x 12½, 10 en 5 jaar - trouwe dienst. We gaan met ons hecht team nog veel meer mensen verrassen!

Exclusive Steel,
Naftali Leidelmeijer (ook jubilaris: 20 jaar)

← Vorige Volgende →