Blog over Nieuw Woongenot

Nieuw woongenot

Ben je toe aan verandering in je woning? We zijn nu vaker en langer thuis. Het is zeker de moeite waard nú iets aan je interieur te doen. Hoe zou een professional dit aanpakken? Nieuwe gordijnen? Behang in een hippe kleur op de muren? Andere tegels in de badkamer? Een gloednieuwe sofa? Het zal zeker je huis opfrissen, maar grote kans dat een interieurprofessional eerst de oude deuren laat vervangen door slank stalen binnendeuren. Dit zal een brede basis geven voor nieuw woongenot.

Welke verandering ga ik voelen?

Waar je ook bent in je woning, de binnendeuren verbinden elke kamer met elkaar. Deze ‘eyecatchers’ heb je de hele dag door in je handen. Als je de oude houten deuren vervangt door slank stalen deuren geniet je de hele dag door van de nieuwe ‘look en feel’ van je huis. Er valt meer daglicht binnen, je hebt een beter uitzicht en een hipper interieur. Het effect is enorm!

Subtiele details passen bij jouw stijl

Samen maken we meerdere keuzes in de afwerking. Met welk slank profiel wil je de stalen binnendeur maken? Hoe slank wil je het glasframe hebben? Gaan we voor een open vakverdeling of sluiten we de ruimtes af? Kiezen we voor een staafgreep, een blinde greep of een klassieke klink? Subtiele details vormen een optelsom die jouw nieuwe stijl definiëren. Het resultaat is een unieke handgemaakte deur die de sfeer in je woning ophaalt.

Welke valkuil moet ik vermijden?

Foto’s geven een mooie indruk van het eindresultaat. Waarschijnlijk heb je al veel foto’s gezien op onze website en via de social media zoals Facebook, Instagram en Pinterest. Maar beeldbepalende details zijn moeilijk te fotograferen. In het echt ziet het er toch net iets anders uit. Sommige details versterken de industriële sfeer, andere accentueren het minimalistisch design en weer een andere volgt de landelijke uitstraling. Dit kun je niet aan het toeval overlaten. Neem dus geen beslissing vanuit je smartphone of tablet. Zorg dat je de stalen deuren in je handen hebt gehad voordat je ze aanschaft.

Waar moet ik beginnen?

Kom naar de showroom. Hier kun je alle details in daglicht zien en alle verschillende opties rustig op je in laten werken. Passen en meten met al je zintuigen leiden je geleidelijk naar de juiste keuze. Laten we afspreken! Wij maken jouw huis nog mooier. Je gaat je meer thuis voelen. En dat is nu belangrijker dan ooit.

Naftali Leidelmeijer,
Exclusive Steel

Ps: Vier jaar geleden verrijkte Marvin zijn woning met stalen deuren. In mijn volgende blog kijken we terug op deze mooie tijd.

← Vorige Volgende →