Afbeelding: Nieuwe Brons-tinten

Nieuwe Brons-tinten

Stalen binnendeuren hebben een vaste plek in tijdloos design. Detailkeuzes, variaties en uitvoeringen geven een hedendaagse twist. Wij merken een verschuiving op qua kleur. Voor 2022 verwachten we een toenemende belangstelling voor messing- en brons-tinten. De trendgevoelige consument is op zoek naar een alternatief voor het tijdloze Brooklyn Black.

Uitbreiding van Brons-tinten

De 2021 serie brons-tinten oogt warm en exclusief. Voor het komende jaar hebben we meer brons-tinten op ons pallet. De verschillende kleuren brons zijn daarmee dé aanbeveling voor 2022. ‘Noble Bronze’, ‘Dark Bronze’ en ‘Sepia Brown’ zijn enkele nieuwe kleuren die meteen in het oog springen.

Verfijnd en luxueus

Wij zijn altijd op zoek naar de mooiste oplossing voor jou. Stijlvol design waarmee je woning zich kan onderscheiden. Veel interieurprofessionals vragen: “Heb je nog een andere kleur dan zwart?” Pioniers op woongebied verbreden hun kleurhorizon. Het is voor jou ook zeker de moeite waard een brons-tint te overwegen. Het is een verfijnde en luxueuze kleurkeuze.

Poedercoaten

Het staal van de deuren wordt zorgvuldig beschermd door ze te poedercoaten. Na deze behandeling kun je jarenlang onbezorgd genieten van je deuren. Voor deze afwerking worden de staalprofielen eerst gestraald. Door het enigszins ruwe oppervlak hecht een aan te brengen coating zeer goed. Na dit proces wordt er een poedercoating aangebracht. Hierna hoef je de deuren niet meer bij te werken. Jarenlang genieten!

De finishing touch

We produceren niets vooruit. Alles wat we hier doen is maatwerk. In elke fase proef je aandacht en ambacht. Nadat we elk detail van jouw stalen deuren hebben besproken willen we graag dat je zegt: “Dit is spot-on!” Met andere woorden: elk detail, de vakverdeling, de profielkeuze, de afwerking en natuurlijk ook de kleur is precies jouw smaak. Omdat het bij je past, voelt het vertrouwd. Zeker voor een woning is dat belangrijk.

Trendsetter in de markt

Exclusive Steel wil vandaag het verschil maken, maar ook morgen. Kijk om je heen, steeds vaker zie je zwart stalen deuren en kozijnen. Prachtig! Ondertussen zien we veel meer mogelijkheden. Denk aan integratie met messing elementen, gekleurd glas en nieuwe matterende technieken zoals privacy glass, maar nu ook de uitbreiding van onze brons-tinten.

Goede ideeën kunnen altijd beter

Natuurlijk heb je al een idee voordat je bij ons aanklopt. Alle input is waardevol, toch kijken we graag samen verder. Bijna altijd leidt dat tot een nieuw plan dat het juiste gevoel losmaakt. Wat past bij jou? Laten we er samen naar kijken. Je kunt eenvoudig online een afspraak maken via de site.

Naftali Leidelmeijer,
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →