showroom exclusive steel

Perspectief: Transparante zonnepanelen & stalen gevels

Met de zon op het glas van je slank stalen gevel wordt het al snel behaaglijk warm. We hebben het eerder gehad over zonwerend glas, maar wat nu als je het zonlicht niet tegengaat maar omzet in energie?

Transparante zonnepanelen

Door de torenhoge gasprijzen is er veel belangstelling voor zonnepanelen. Hierdoor is er ook ruimte voor innovatie. De transparante zonnepanelen zullen in de komende jaren steeds doorzichtiger worden. De mogelijkheden van stalen buitenpuien worden dan op een unieke manier uitgebreid. Stel je voor: jouw stalen gevel met transparante zonnepanelen bieden niet alleen mooi uitzicht, maar wekken ook energie op! Zover is het nog niet, maar het begin is gemaakt.

Stalen Overkappingen

Transparante zonnepanelen staan ook mooi op een stalen overkapping. Daarvoor is het niet nodig dat ze nog transparanter zijn dan nu het geval is. Je slaat twee vliegen in één klap: je hebt een gezellige plek om te zitten en je duwt de energierekening omlaag. Wat wil je nog meer? Je ziet de laatste tijd steeds vaker zonnepanelen gewoon op de grond staan. Vooral als mensen de ruimte hebben. Dan is een stalen overkapping met (transparante) zonnepanelen een veel stijlvollere oplossing voor jouw tuin.

Een goede investering

Zonne-energie is duurzaam en investeringen hierin verdienen zichzelf terug. Mooi dat de ontwikkelingen van zonnepanelen een vlucht nemen. In de komende jaren zullen ze beschikbaar worden voor het programma van stalen gevels. Innovatie van zonnepanelen is een mooie aanvulling op het aloude ambacht van het fabriceren van stalen deuren en kozijnen. Wij omarmen alle nieuwe technieken om jou optimaal wooncomfort te bieden. Exclusive Steel wil vandaag het verschil maken maar ook morgen.

Wat is er te zien in de showroom?

Wil je van tevoren weten wat je kunt verwachten? Is het de moeite waard? Bezoek ons eerst virtueel. Met enkele klikken sta je midden in de showroom vol met stalen deuren. De YouTube versie is geschikt voor de VR-bril. Pas wel op waar je loopt! Kijk ook regelmatig naar boven. In het staalatelier zie je dan de mooie stalen spanten. In de spreekkamer (bij het paradijsvogel-behang) is boven je hoofd de stalen lichtstraat goed te zien.

Waarom je echt langs wil komen

Het eindresultaat is niet alleen wat je ziet maar ook het verhaal erachter: hoe het gemaakt is, wie dat doet en met welke materialen. In een restaurant zorgt de open keuken ervoor dat je kunt zien welke chef-kok jouw gerecht maakt, hoe hij dat doet en welke ingrediënten hij gebruikt. Dat principe hebben we doorgevoerd: vanuit onze showroom kun je in het staalatelier kijken en zelfs rondlopen in onze ‘open keuken’. Als je de vakmensen die jouw deuren maken hebt ontmoet, krijg je meer vertrouwen in het eindresultaat. Je waardering groeit voor het vakmanschap dat waarde toevoegt.

Enthousiast?

Laten we afspreken! Via onze online agenda heb je met enkele klikken een afspraak gemaakt op een tijdstip dat je goed uitkomt. Snel, eenvoudig!

Naftali Leidelmeijer,
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →