Afbeelding: Stalen dakbeglazing

Stalen dakbeglazing

Licht geeft energie, zowel aan jou als aan je woning. In eerdere blogitems hebben we het belang benadrukt van een optimale daglichttoetreding. Slank stalen deuren in combinatie met grote glasvlakken zorgen voor een zee aan licht. Met het toepassen van dakbeglazing zet je een extra stap richting je natuurlijke vriend, daglicht.

Geef me de ruimte!

Het eerste wat je opmerkt is het ruimtelijke gevoel. De slanke draagstructuur van dakbeglazing maakt het vertrek optisch groter. Die frissere ruimere uitstraling is een prettige woonervaring. Niet alleen overdag, maar ook ’s nachts als je naar de maan of sterren kijkt. No limits but the sky.

Zelfreinigend glas

Eenmaal verwend met een glazen dak, wil je er wel doorheen blijven kijken. Zelfreinigend glas is voorzien van een speciale coating. Deze zorgt ervoor dat vuil zich niet kan hechten aan het glas. Zodra het gaat regenen spoelt het water het losse vuil weg. Dat scheelt een hoop zeemwerk.

Isolerend en zonwerend

Door één glasvlak aan de binnenzijde te behandelen met een coating van edelmetaal, wordt een ruit zonwerend. Deze laag blokkeert warme infraroodstralen. Zo houd je in de zomer de warmte buiten en tegelijkertijd zorg je voor een onbelemmerde daglichttoetreding. In de winter hunker je nog meer naar natuurlijke lichtinval. Dubbel of tripleglas houdt de ruimte lekker warm.

Schets van stalen dakbeglazing

Comfort en veiligheid

Veiligheidsglas kan zo samengesteld worden dat het doorvalveilig en zelfs beloopbaar is. Akoestische folies verminderen geluidshinder van het verkeer en het geluidsimpact van hagel en regen. De helling van het glazen dak zorgt voor optimale waterafvoer en beschermt tegen belasting met sneeuw. Ben je op zoek naar veiligheid zonder compromissen? Het glas kan inbraak- en/of brandwerend uitgevoerd worden. Alles voor veilig wooncomfort.

We laten staal spreken met ambacht

Het eindresultaat is niet alleen wat je ziet maar ook het verhaal erachter: hoe het gemaakt is, wie dat doet en met welke materialen. In een restaurant zorgt de open keuken ervoor dat je kunt zien welke chef-kok jouw gerecht maakt, hoe hij dat doet en welke ingrediënten hij gebruikt. Dat principe hebben we doorgevoerd: vanuit onze showroom kun je in het staalatelier kijken en zelfs rondlopen in onze ‘open keuken’. Als je de vakmensen die jouw deuren maken hebt ontmoet, krijg je meer vertrouwen in het eindresultaat. Je waardering groeit voor het vakmanschap dat we voor jou inzetten.

Meer licht, meer woongenot

Of het nu zon- of maanlicht is, of het licht van duizenden sterren, laat het vrij in je woning vallen. Wij maken je huis mooier met slank stalen oplossingen met veel glas. Je gaat meer van je woning houden, je meer op je gemak voelen. Enthousiast? Laten we afspreken.

Naftali Leidelmeijer, Exclusive Steel

← Vorige Volgende →