Afbeelding van Koperoxidatie op stalen deuren

Stalen deuren met Koperoxidatie

Nieuwsgierig zijn wij altijd op zoek naar de nieuwste mogelijkheden om jouw stalen deuren tot in de details af te werken. Cortenstaal ken je al, maar nu hebben we iets nieuws: afwerking in Koperoxidatie of misschien moeten we het ‘Oxydation du cuivre’ noemen, want zo chique is het wel!

Geef je leven kleur

Zwart of mat antraciet draagt de industriële sfeer heel goed. Dat was in de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw al zo en dat zal altijd wel zo blijven. Maar we houden altijd onze ogen open om de designs fris te houden. Eerder schreven we al over messing deuren en ons kleurenpallet van warme brons-tinten. Nu hebben we in de kleurafwerking een nieuwe pijl op onze boog. Innovatie eindigt nooit.

De finishing touch

Het bijzondere effect van corrosie van metalen heeft een grote aantrekkingskracht. Denk aan Cortenstaal, de warme roestbruine kleur lijkt het verstrijken van de tijd uit te beelden. Het chique oxide roept warme gevoelens van nostalgie op. Maar staal is natuurlijk niet het enige metaal dat oxideert, koper doet dat ook. Wat nu als je dit bijzondere oxidatie-effect kan vangen in een poedercoat-afwerking die de stalen deuren jarenlang beschermt tegen weer en wind? Dat is nu gelukt!

Verfijnd en luxueus

Koper oxideert groen. De nieuwe poedercoatafwerking Koperoxidatie heeft een willekeurig genuanceerde uitstraling. Op een heel natuurlijke manier loopt het groen door het koper. Dit geeft een heel luxe kleureffect met spannende contrasten. Dit maakt de afwerking zeer geschikt voor het topsegment van de stalendeurenmarkt.

Rustiek en elegantie

Wat is jouw stijl? Hou jij van mooie materialen? Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Het verouderen van materialen biedt een alternatief voor Brooklyn Black. Koperoxidatie is een logische opvolger van Cortenstaal en verouderd messing. Toch verrast deze afwerking me: hip, chique en smaakvol.

In elke kleur

Poedercoaten beschermt de stalen binnen- en buitendeuren tegen allerlei (weers-)invloeden van buitenaf. Dit kan in elke RAL kleur, alles is mogelijk. Na deze behandeling kun je jarenlang onbezorgd genieten van je stalen deuren.

Waarom je de showroom wilt bezoeken

Kwaliteit kun je zien, horen en voelen. Daarom wil je naar Made komen. Luister hoe deuren in het slot vallen. Ontdek unieke details die karakter geven en ideeën verrijken. Ontmoet de makers - de ‘mannen van staal’ – in hun atelier en bekijk hoe zij de slankste stalen deuren van Nederland maken. Laten we afspreken! Je bent van harte welkom.

Naftali Leidelmeijer,
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →