Stalen deuren trends 2021

Stalen deuren: Trends 2021

Dagelijks zie ik prachtige ontwerpen en nieuwe ideeën voorbijkomen. Wat verwachten we voor 2021 en welk effect heeft dat op je woning? We kijken samen vooruit!

Andere materialen: Verouderd Messing

Dit jaar zullen meer mensen de lat hoger leggen en gaan voor deuren van Messing. De uitvoering in verouderd messing is op dit moment de absolute top van onze exclusieve productrange. Het metaaloppervlak wordt met een speciaal procedé verouderd en krijgt daarmee een prachtig gevlamd patina. Er zijn talloze opties: denk eens aan een douchescherm van messing. Op de foto zie je hoe mooi dat is. Verouderd messing is ook een mooie keuze voor ensuite deuren, heel chique!

Andere kleuren: Brons-kleuren

Stalen deuren trends 2021: Andere kleuren

De interieurprofessionals vragen steeds vaker naar een andere optie dan de kleur zwart. In 2021 zullen veel consumenten dezelfde vraag stellen. Witte stalen deuren is een mooie optie. Maar denk ook eens aan een mooie brons-kleur. In een eerder blogitem beschreven we onze zoektocht. We hebben een rood koperverf vermengd met Brooklyn Black en de verhoudingen genoteerd. De serie met brons-tinten oogt warm en exclusief. Hoewel het zwart of mat-antraciet de industriële sfeer heel goed draagt en daarmee altijd actueel zal blijven, is de brons-kleur een mooi alternatief.

Thuiswerken in jouw Home-office

Stalen deuren trends 2021: Home Office

Van de ene op de andere dag werken velen van ons ineens thuis. Om thuiswerken zowel productief als prettig voor het hele gezin te houden, is een solide werkplek noodzakelijk. Met een pui van staal en glas creëer je jouw home-office die zowel transparant als afgesloten is. Je kunt productief werken in afgebakende periodes en tegelijkertijd een prettig contact met het thuisfront houden. Iedereen blij. Dit is het nieuwe normaal dus de voordelen zijn voor langere tijd. Wat kosten stalen kozijnen? We maken ze altijd op maat voor je. Mail ons jouw ideeën dan maken we een vrijblijvende offerte voor je.

Veilig in huis tijdens een noodsituatie

Stalen deuren trends 2021: High Security Deuren

Nieuwsberichten over oproeren en bestormingen laten zien dat een situatie snel uit de hand kan lopen. Het verbaasde me dat deuren op essentiële plekken doordringbaar zijn. Een high-security deur biedt meer veiligheid. Voor deze super veilige deuren combineren we de techniek van de stalen brand- en inbraakwerende deuren met kogelwerende staalprofielen en beglazing. Een vloeistofdichte drempel erbij en je bent bestand tegen een scala van aanvallen. Wel met behoud van het mooie uiterlijk natuurlijk. Eventueel kunnen we schakelglas toepassen zodat je de deur kunt verduisteren. Ga niet de held uithangen maar breng je familie en jezelf in veiligheid. Achter de ‘High Security’ deur is er voldoende tijd om hulp in te roepen.

Geluidscomfort is wooncomfort

Een bekende chefkok legde eens uit dat geluidscomfort in zijn restaurant enorm bijdraagt aan de beleving van de gerechten. Ook bij jou thuis is geluidscomfort belangrijk voor een behaaglijke sfeer. We kunnen voor de stalen binnendeuren een slank profiel gebruiken waarin we rubbers monteren. Dit reduceert het aantal decibels dat doorgelaten wordt aanzienlijk. Toepassing van akoestisch glas versterkt dit effect. Heerlijk als je een luidruchtige game- of tv-kamer wil scheiden van andere ruimtes waar meer rust heerst!

Stalen deuren voor binnen en buiten op maat gemaakt

Wat is jouw stijl? We maken elke stalen deur op maat voor je. We maken je woning mooier en praktischer met stalen deuren. Laten we afspreken. Er zijn talloze voorbeelden van stalen deuren waar we samen naar kunnen kijken.

Naftali Leidelmeijer,
Exclusive Steel

Ps.: Laatst stelde iemand de vraag: ‘Wat bedoel je met geïsoleerd profiel?’. In het volgende blogitem geven we daar antwoord op.

← Vorige Volgende →