Afbeelding: Stalen trapombouw

Stalen trapombouw

Stalen puien als wapen tegen hoge energieprijzen. In de afgelopen weken merk ik dat klanten gemotiveerd worden door warmteverlies in de woning. “Alle warmte trekt naar boven”, zei iemand. “Dan hoeven we niet altijd, overal te stoken”, zei een ander. Open ruimtes worden afgesloten, maar wel op zo’n manier dat het daglicht overal binnen kan vallen.

Mooi & nuttig

Stalen trapopbouw

De open trap is de eerste plek waar je naar kijkt als het tocht. Een stalen trapombouw zorgt voor functioneel comfort. Je houdt de living lekker warm en licht. Daarnaast is de stalen ombouw een mooie eyecatcher. Het oog wil ook wat.

Licht, licht, licht!

Licht geeft energie, zowel aan jou als aan je woning. Slank stalen deuren in combinatie met grote glasvlakken zorgen voor een zee aan licht. Daglicht is jouw vriend. Ruimtes afsluiten? Ja! Sombere, donkere plekken in huis? Nee! Ook niet bij de trap.

Duurzaam

Goed isoleren en bewust omgaan met energie is altijd belangrijk geweest. We krijgen steeds meer redenen en middelen om hier vorm aan te geven in onze woning. De stalen trapombouw is hier één van. Het tochtportaal is een ander idee in het verlengde hiervan. Dan maken we eigenlijk een volledige hal van staal en glas. In de horeca is dit gebruikelijk, maar er zijn genoeg andere plekken te bedenken waar dit ook geweldig zou zijn.

Luisteren en voelen

Wil je even voelen en luisteren hoe de verschillende deuren sluiten? Dat kan in onze showroom. Wil je in jouw trapombouw een openslaande deur of een schuifdeur? In onze showroom kun je de verschillende deuren uitgebreid proberen en een overweging maken van alle voor- en nadelen.

Wat is er te zien in de showroom?

Wil je van tevoren weten wat je kunt verwachten? Is een bezoek aan de showroom de moeite waard? Bezoek ons eerst virtueel. Met enkele klikken sta je midden in de showroom vol met stalen deuren. De YouTube-versie is geschikt voor de VR-bril. Kijk ook regelmatig naar boven. In het staalatelier zie je dan de mooie stalen spanten. In de spreekkamer (bij het paradijsvogel-behang) is boven je hoofd de stalen lichtstraat goed te zien.

Ben je op zoek naar licht en warmte?

Laten we afspreken. Vanuit onze showroom kun je in het staalatelier kijken en zelfs rondlopen in onze ‘open keuken’. Als je de vakmensen die jouw deuren maken hebt ontmoet, groeit je vertrouwen in het eindresultaat.

Naftali Leidelmeijer
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →