Afbeelding: Uitbouwen: méér ruimte, minder daglicht?

Uitbouwen: méér ruimte, minder daglicht?

Op dit moment zijn veel mensen aan het verbouwen. Corona heeft ons geleerd dat het thuis gezellig en comfortabel moet zijn. In de showroom zie ik veel uitgewerkte plannen. Een uitbouw geeft méér ruimte, maar let wel goed op de daglichttoetreding. Het mag niet donker en somber worden in je woonkamer. Een stalen pui voor de uitbouw is een stijlvol onderdeel van een goed ontwerp. Het slanke staal zorgt voor een optimale lichtinval in je uitbouw. De geïsoleerde profielen houden de kamertemperatuur comfortabel en je energierekening laag.

Een uitbouw met stalen pui en openslaande deuren

Met prachtige stalen openslaande deuren betrek je jouw tuin nog meer bij je woning. We passen de modernste technieken voor jou toe. Daarmee is het mogelijk om stalen deuren in zowel binnen- als buitensituaties toe te passen. Bij de stalen buitendeuren zorgen de koudebrug-onderbreking in het staalprofiel samen met dubbel- of tripel glas ervoor dat de warmte binnenblijft. En dit alles zonder verlies van elegantie. Zo hoef je niet te kiezen tussen comfort en design!

Wil je weten wat de kosten zijn voor een stalen pui voor buiten?

De grootste post voor onze stalen deuren is arbeid (70%). Mail ons je plannen. We zullen nauwkeurig berekenen hoeveel werk er in jouw deuren gaat. Als je waarde hecht aan vakmanschap, dan zitten we op één lijn. Een rondleiding in het staalatelier laat je beseffen hoeveel tijd en aandacht er in jouw stalen kozijnen wordt gestoken. De staalprofielen en de te verwerken techniek is ongeveer 30% van het geheel. Of een stalen pui nu iets groter of kleiner is, merk je niet in de prijs. Het is evenveel werk. De opbouw van de prijs van een stalen pui voor binnen is hetzelfde: 70% arbeid en 30% materiaal.

Referentieproject stalen pui buiten: Hoe je buitenlicht naar binnen brengt.

Hoe ziet het eruit? Kijk eens naar deze stalen pui in Made, vlakbij Breda. Wat opvalt aan de buitengevel van deze tuinkamer, zijn de smalle, goed geïsoleerde profielen en de veilige driepuntsluiting. Deze duurzame oplossing zorgt voor een verrassende overgang van binnen naar buiten. We gebruiken de tuinkamer als sfeervolle spreekkamer in onze showroom.

De stalen puien in deze uitbouw zorgen voor een optimale lichtinval
De stalen puien in deze uitbouw zorgen voor een optimale lichtinval

Stalen pui woonkamer en nieuwe uitbouw

Plaats tussen de woonkamer en de nieuwe uitbouw een stalen pui om de uitbouw beter uit te laten komen. Nu je het kunt afsluiten, ontdek je dat dit de gezelligste plek in het huis wordt. Even een recept zoeken voor een lekkere Mokka-cappuccino. Twee blokjes chocolade laten smelten in gloeiendhete espresso …

Referentieproject stalen pui binnen: Dynamisch Design.

Hoe gaan we te werk? Deze showcase gaat over een stalen pui in Amsterdam. Let bij dit project op de speciale vakverdeling. Het speelse gebruik van vakken in verschillende maten maakt het design veel dynamischer dan wanneer alle vakken gelijk zouden zijn. Natuurlijk zit er wel een formule (gulden snede) achter het ontwerp.

Industriële tentoonstelling

Onze showroom en atelier zijn één. De producten spreken voor zichzelf, in een omgeving die inspireert. Heb je vragen? Schiet een van onze vakmensen aan. Ze vertellen alles vanuit hun hart. Onze toonzaal en werkplaats kun je misschien beter typeren als een industriële tentoonstelling die je verbeelding en creativiteit prikkelt. ‘Als ik hier loop, wil ik meteen aan de slag!’, zei een bezoeker. Laten we afspreken, we kunnen binnen 8 weken leveren.

Naftali Leidelmeijer,
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →