“Het werk is belangrijker dan de opdracht”: Exclusive Steel.

Visie: Het werk is belangrijker dan de opdracht

De fabricage van staalwerk is een prachtig ambachtelijk proces. Naast grote projecten, onder andere voor de horeca, doen we veel voor particulieren. Wij hebben echt iets met wonen en vormgeving, dus elke keer weer vinden we het geweldig om bij mensen thuis te komen en iets moois voor ze te maken.

Persoonlijke belangstelling

Ter plekke kijken we wat mogelijk is en in overleg met jou maken we een ontwerp dat past bij jou en je woning. Dat is een kwestie van verhoudingen. Wil je dat de ruimte breder lijkt? Of juist hoger? Heb je een doorzonwoning of een villa? Is jouw interieur klassiek, modern of landelijk? Wat vind je zelf mooi? Het zijn allemaal aspecten die meespelen bij het uiteindelijke ontwerp.

Artist impression

Hebben we in beeld wat het moet worden, dan maakt een kunstenaar pentekeningen als artist-impressions. In elke fase proef je aandacht en ambacht. Nadat alles is ingemeten, tot in detail is uitgedacht en doorgesproken met onze vakmensen, gaan zij in de werkplaats aan de slag. Slijpen, lassen, boren, verouderen, schuren en polijsten: elk item wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd. Zo hebben we bijvoorbeeld een smederij met een aambeeld waarop specifieke vormen in het staal geslagen kunnen worden.

Passie voor het vak

We produceren niets vooruit; alles wat we hier doen, is maatwerk. De vakmensen die hier werken, hebben allemaal passie voor hun vak. Wij zeggen altijd dat het werk zelf belangrijker is dan de opdracht. Met andere woorden: wij staan achter alles wat we maken. We willen dat het eindproduct altijd fraai is, dat het klopt en dat het de ruimte mooier maakt. We betrekken jou bij jouw project door je een kijkje te laten nemen in de werkplaats. Als jij ziet dat jouw stalen ramen of deuren met liefde en aandacht worden gemaakt, geeft dat vertrouwen.

Waardeer jij ambachtelijk vakmanschap?

Laten we afspreken! We gaan iets heel moois voor jou maken.

Aan toekomstige vakbroeders

Kom werken bij Exclusive Steel

Mocht je toe zijn aan een nieuwe uitdaging, kun je je aansluiten bij ons hecht team van ambachtelijke vakmannen: ‘Mannen van Staal’. We verwachten van jou dan dezelfde instelling die al jouw andere collega’s hebben. Het zal je veel werkvreugde en voldoening geven om een prachtig product te maken in een mooie, schone en inspirerende werkomgeving. Exclusive Steel werkt voor de top van het marktsegment. Om dit te illustreren: zou je een horlogemaker zijn, dan zouden mensen hun Rolex, Breitling of Patek Philippe aan jou toevertrouwen. Als je een automonteur was, dan zou je werken aan een Porsche of Bentley. Nu maak je stalen deuren … voor Exclusive Steel. Als iemand vraagt wat voor werk je doet, heb je iets bijzonders te vertellen!

Naftali Leidelmeijer,
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →