Waar maken jullie de worstenbroodjes?

Waar maken jullie de worstenbroodjes?

Even daarvoor had zijn vader uitgelegd dat ze nu in Brabant waren en dit de lekkerste worstenbroodjes van Nederland zijn. Meredith had er namelijk een paar bij de koffie geserveerd. Nu ik in het staalatelier vertelde dat ‘we hier alles zelf maken’, stak de kleine jongen zijn vinger op: ‘Waar maken jullie de worstenbroodjes?’

‘We maken hier alles zelf’

Zo klein als hij is, hij houdt me een spiegel voor. Waarom zeg ik dat altijd? Waarschijnlijk omdat veel klanten vragen: ‘Maken jullie alles zelf?’ Er zijn andere partijen die de fabricage uitbesteden, soms zelfs naar andere landen. Daarmee verlies je de controle over de productie en de levertijd. Het geeft vertrouwen als je ziet waar de stalen deuren gemaakt worden, hoe en door wie. Sommige dingen kopen we in: de staalprofielen, taatsscharnieren, slotwerk, glas en natuurlijk … de worstenbroodjes.

Ik wil stalen deuren. Waar moet ik beginnen?

Na al die mooie foto’s verzameld te hebben in lookbooks, wil je graag je eigen stalen deur. Wat nu? Kom naar de showroom! Onze showroom en ambachtelijk atelier zijn één. De producten spreken voor zichzelf in een omgeving die inspireert. Heb je vragen? Schiet één van onze vakmensen aan. Ze vertellen alles vanuit hun hart. Onze showroom en werkplaats kun je beter typeren als een industriële tentoonstelling die verbeelding en creativiteit prikkelt. Via deze link kun je alvast een digitaal bezoek brengen. Heb je een VR-bril? Kijk via Youtube. Je kunt binnen Youtube bij instellingen de beeldkwaliteit op 4K zetten voor het mooiste resultaat. Op de smartphone is het ook een mooie VR beleving.

Waar moet ik op letten?

Kwaliteit kun je zien, voelen en horen. Luister hoe deuren sluiten. Ontdek unieke details die karakter geven aan stalen deuren. Ontmoet de makers en bekijk hoe dit exclusieve product op de werktafel vorm krijgt. Je hoeft niet bang te zijn dat je iets over het hoofd ziet. We begeleiden je bij het hele proces. We houden rekening met alle esthetische factoren en weten welke praktische overwegingen belangrijk zijn, zoals bijvoorbeeld jouw persoonlijke looproute in de woning.

Wat gaat het kosten?

Het is verstandig van je om eerst de kosten te berekenen. Vraag een offerte aan. Mail naar info@exclusivesteel.nl. In een eerdere blog leg ik uit dat je met dit maatproduct vooral arbeid aanschaft. Lees maar eens het item ‘Een platgeslagen frikandel’.

Binnen welke periode kun je leveren?

We kunnen binnen acht weken leveren. In het blogitem ‘snelle levertijd’ leg ik uit wat hierbij komt kijken en wat je zelf kunt doen om de levertijd zo kort mogelijk te houden.

Wat levert de verandering op?

Hoe ziet het eruit? Je wilt graag weten wat de veranderingen in huis opleveren. Meer daglicht en transparantie? Betere verdeling van de ruimtes? Van ouderwets naar hip? We laten je het eindresultaat zien in handgetekende sfeertekeningen. Mocht je nog twijfelen tussen verschillende keuzes, kunnen we met verschillende tekeningen laten zien wat het effect is.

Laten we afspreken

Ben je enthousiast geworden? Laten we afspreken. Ik maak graag tijd voor je vrij. Overigens komen de worstenbroodjes van Bakkerij Van Dongen in Terheijden en Wagenberg, beide broers zijn meervoudig winnaar van het Lekkerste Brabantse worstenbroodje.

Naftali Leidelmeijer,
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →