Afbeelding: Work in Progress

Work in Progress

Onze showroom en werkplaats kun je beter typeren als een industriële tentoonstelling die je verbeelding en creativiteit prikkelt. Wij vernieuwen de showroom voortdurend om jou te blijven verrassen.

Aandacht is ons ambacht

Waar komen die vernieuwingen vandaan? Hoe blijf je inspireren? Luisteren speelt daarbij een belangrijke rol. Ken je de spreuk: ‘Ik heb nog nooit iets geleerd terwijl ik aan het woord was’? Door aandachtig te luisteren leren we welke verlangens er spelen en welke problemen opgelost moeten worden. Deze lessen vormen de basis voor vernieuwing. Op dit moment ligt een nieuw showroommodel op de werktafel met de volgende kenmerken:

Profiel met rubbers

Profiel met rubber

Steeds vaker is naast het slanke uiterlijk, een hoger geluidscomfort het voornaamste doel van de stalen deuren. Dit bereiken we door slank stalen profielen te gebruiken waarin rubbers bevestigd worden. Met dit staalprofiel sluit de stalen binnendeur optimaal af voor alle vormen van lawaai. Dat niet alleen, het geluid bij het sluiten van de deur zelf wordt ook gedempt.

Messing greep

Stalen deuren met messing greep

Vanaf het moment dat jouw stalen deur bij jou thuis schittert, heb je de deurgreep dagelijks in handen. In ons blogitem Hoe kies ik de deurgreep? gaan we in op dit detail. Voor het nieuwe showroommodel kiezen we voor een greep van echt messing. Stijlvol en exclusief!

Creatief met glas

Ben je op zoek naar een modern en speels effect? Dat kan door verschillende soorten glas te combineren. Door decoratief of figuurglas af te wisselen met blank glas krijg je een stalen deur met zacht Mondriaan-effect . Je zou een combinatie kunnen maken van Canalé, Kathedraal, Satijn, Draadglas en/of blank glas. Nog één vak met gekleurd glas erbij en je hebt iets bijzonders.

Trendsetter in de markt

Exclusive Steel wil vandaag het verschil maken, maar ook morgen. Kijk om je heen, stalen deuren hebben een blijvende plek in de huidige interieurwereld veroverd. Prachtig. Ondertussen zien we veel meer mogelijkheden. Denk aan integratie met messing elementen, verschillende soorten en kleuren glas of met nieuwe profielen.

Waarom je echt langs wil komen

Wanneer je onze showroom bezoekt, kun je gelijk een kijkje nemen in het staalatelier. Je ziet dan wie jouw stalen deuren maken en hoe ze dat doen. Als je de vakmensen hebt ontmoet, krijg je meer vertrouwen in het eindresultaat. Je waardering voor hun vakmanschap zal daarmee groeien.

Enthousiast?

Laten we afspreken! Ik maak graag tijd voor je vrij. Via onze online agenda kun je eenvoudig een afspraak maken.

Naftali Leidelmeijer
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →