Sluit venster

Attendeer een vriend op deze pagina:





Media

Stijlvol Wonen - Eyecatcher stalen wijnkast

Stijlvol Wonen - Terugblik beurs InsideOut

Stijlvol Wonen - Mooi kader, slanke ramen elegante look

Stijlvol Wonen - Blik van de expert

Stijlvol Wonen - Wanneer wonen persoonlijk is

vtwonen  Staal & stijlmeester

vtwonen - inspiratie: Knap staaltje werk

vtwonen - nummer 8 lees het artikel: Stoer staal

Wonen Landelijke Stijl - editie juni/juli lees het artikel: Genieten In Stijl

Tuinen Landelijke Stijl - Exclusive Steel deuren worden mooi toegepast in eikenhouten gebouwen. Lees het artikel: Vier seizoenen lang genieten

vtwonen SBS6 - Nieuwsgierig waarom Frans koos voor Exclusive Steel deuren? Bekijk de video waarin Frans zijn keuzes van de make-over in Overveen toelicht.

Frans licht metamorfose toe.

vtwonen SBS6 - In de 1e aflevering van seizoen 4 zien we Linda (35) en Jeroen (37) uit Overveen. Ze wonen samen met hun zoontje Joshua in een jaren '30 tussenwoning. Met het huis zijn ze dolblij, maar het echte thuisgevoel ontbreekt. Door de langwerpig vorm van de woonkamer lukt het niet om er een gezellige plek van te maken. Zij houdt van industrieel en donker, hij van strak en licht. Linda en Jeroen hebben twee problemen. Eén, een woonkamer met een lastige vorm. Hoe richt je een langwerpige pijpenla mooi en efficiënt in? En twee, totaal verschillende woonsmaken. Hoe breng je deze smaken samen tot een mooi geheel? Viktor Brand en vtwonen stylist Frans Uyterlinde gaan op zoek naar een interieur waar zowel de strakke en lichte stijl van Jeroen naar voren komt, als industriële en landelijke stijl van Linda.

Aflevering 1 seizoen 4

Sfeervolle reportages:

MTC 1 2014_interieur NLXL

Bouwen Landelijke Stijl 'Eikenhouten huis in traditionle boerderijstijl'

Stijlvol Wonen 'Te gast in eigen huis'

MTC 1 2013 'Sfeervol staal, grafisch effect'

MTC 5 2012_Nieuws Rasenberg 'Slank Staal'

www.tuinpaviljoens.nl - Media

  • Heel erg bedankt voor de prachtige deuren. Wij hopen nog vaker van u diensten gebruik te maken. Uw producten zijn prachtig en passen erg goed bij de stijl van onze woning.Arie Midavaine
  • Overigens zijn de deuren prachtig gemaakt en past het schitterend in het huis; de omgeving met plassen komt zodoende nog beter tot zijn recht!E. Sleutelberg
  • Ha Leo, We hebben het project in Houten op Facebook gezet en we krijgen mooie reacties! Al 3 aannemers hebben mij benaderd met de vraag van welke leverancier deze komen! Ik heb ze uiteraard naar je doorgestuurd!A.H.C. (Coen) Visser, Bouwbedrijf De Reiger BV, Utrecht (03/27/2015)
  • Lieber Hr Rasenberg! Sie haben eine Super tolle Arbeit gemacht, wir möchten uns noch einmal ganz herzlich bedanken und freuen uns auf weitere Projekte zusammen.Janica Moss, Moss Laboratorium für Zahn- und Implatattechnik GmbH, Hamburg (03/19/2014)
  • Wij danken u voor het plaatsen, wij zijn zeer enthousiast. De wand is prachtig.De heer en mevrouw Talla, Breda (12 June 2017)