Sluit venster

Attendeer een vriend op deze pagina:

Media

Facebook actie 'Win een stalen deur!' (vtwonen&design 3 t/m 8 okt. 2017) - lees hier de: Voorwaarden Exclusive Steel Facebookactie

vtwonen - vtwonen loves staal

Stijlvol Wonen - Eyecatcher stalen wijnkast

Stijlvol Wonen - Terugblik beurs InsideOut

Stijlvol Wonen - Mooi kader, slanke ramen elegante look

Stijlvol Wonen - Blik van de expert

Stijlvol Wonen - Wanneer wonen persoonlijk is

vtwonen  Staal & stijlmeester

vtwonen - inspiratie: Knap staaltje werk

vtwonen - nummer 8 lees het artikel: Stoer staal

Wonen Landelijke Stijl - editie juni/juli lees het artikel: Genieten In Stijl

Tuinen Landelijke Stijl - Exclusive Steel deuren worden mooi toegepast in eikenhouten gebouwen. Lees het artikel: Vier seizoenen lang genieten

vtwonen SBS6 - Nieuwsgierig waarom Frans koos voor Exclusive Steel deuren? Bekijk de video waarin Frans zijn keuzes van de make-over in Overveen toelicht.

Frans licht metamorfose toe.

vtwonen SBS6 - In de 1e aflevering van seizoen 4 zien we Linda (35) en Jeroen (37) uit Overveen. Ze wonen samen met hun zoontje Joshua in een jaren '30 tussenwoning. Met het huis zijn ze dolblij, maar het echte thuisgevoel ontbreekt. Door de langwerpig vorm van de woonkamer lukt het niet om er een gezellige plek van te maken. Zij houdt van industrieel en donker, hij van strak en licht. Linda en Jeroen hebben twee problemen. Eén, een woonkamer met een lastige vorm. Hoe richt je een langwerpige pijpenla mooi en efficiënt in? En twee, totaal verschillende woonsmaken. Hoe breng je deze smaken samen tot een mooi geheel? Viktor Brand en vtwonen stylist Frans Uyterlinde gaan op zoek naar een interieur waar zowel de strakke en lichte stijl van Jeroen naar voren komt, als industriële en landelijke stijl van Linda.

Aflevering 1 seizoen 4

Sfeervolle reportages:

MTC 1 2014_interieur NLXL

Bouwen Landelijke Stijl 'Eikenhouten huis in traditionle boerderijstijl'

Stijlvol Wonen 'Te gast in eigen huis'

MTC 1 2013 'Sfeervol staal, grafisch effect'

MTC 5 2012_Nieuws Rasenberg 'Slank Staal'

www.tuinpaviljoens.nl - Media

  • Geachte mevrouw Rasenberg, Vorig jaar heeft meneer bij mij de stalen deur bij de zitkamer geplaatst. Ik ben er heel tevreden over, omdat het ook nog eens geluidwerend werkt. Nu heb ik voornemens om bij de slaapkamer mijn schuifdeur te veranderen en dacht meteen aan u.Roos Pieters, Arnhem (17 August 2017)
  • Beste Leo, De pui bij Floris in de Spuistraat is schitterend geworden ... vakwerk!Thomas Briels, Vught (12 April 2017)
  • Wij genieten elke dag van de mooie kozijnen en deuren!!! Pieter en Annette Schutte
  • Jullie mogen ons gerust als referentie gebruiken want het contact gaat goed en het product is super!Marcel Meulstee, Schiedam (6 July 2017)
  • Allereerst wil ik even laten weten dat wij helemaal tevreden zijn met de geplaatste deuren, ziet er geweldig uit!Lensvelt , Tilburg (08/01/2014)