Deze stalen pui in Amsterdam zorgt voor volledige daglichtintreding in de hal.

Amsterdam

Dynamisch design

Deze stalen pui is geplaatst in Amsterdam. Kijk eens naar de bijzondere vakverdeling. Het lage vak aan de onderzijde met een groot vak erboven, benadrukt de hoogte.

Ontwerpschets voor stalen deur met bijzondere asymmetrische vakverdeling in Amsterdam.

Kijk nog eens goed naar het ontwerp. De rechtopstaande vakken zijn ook niet gelijk. Weet je waarom we dat gedaan hebben? Dat maakt het design nog dynamischer! Stel je voor dat we bij deze stalen pui alle vakken gelijk hadden gehouden zou dat veel statischer overkomen. Als je het weet, zie je het. Nu is het veel spannender! (Wat ook past bij deze klanten).

Speels effect

Denk goed na over de grootte van de ramen. In een hedendaags huis komen grote vlakken het beste tot zijn recht. Met kleinere vakken creëer je een landelijke stijl. Trend: benadruk de hoogte met een laag vlak onder een hoog vlak. Zo creëer je tevens een speels geheel.

Zo’n stalen tussendeuren past niet alleen goed in een oud pand, maar juist ook in een nieuwbouwhuis. Het geeft meteen een authentiek karakter en daarmee een levendige sfeer.

Wat vindt interieur­architect René van der Horst ervan?

Toen ik daar voor het eerst kwam was de entree een soort kluis waar je binnenstapte: gesloten tussen de voordeur en de tussendeur naar de hal. Ik heb toen voorgesteld om dit geheel open te breken zodat de voorportaal onderdeel zou worden van de hal inclusief het trappenhuis.

Vóór dit advies was ik bij Exclusive Steel geweest aangezien ik ook deze deuren wilde. Ik was toen erg enthousiast aangezien ze heel ambachtelijk werken met glas in stopverf. Ik heb toen zelf ook in mijn huis deuren laten plaatsen. Vanuit dat enthousiasme stel ik Exclusive Steel graag voor, vooral bij klanten die hoge eisen stellen.

Hoe ziet jouw project eruit?

We zijn benieuwd en maken graag tijd voor je. Kom langs in Made. Wil je echt een project doorspreken, dan is het slim om een afspraak te maken.

Update: voor uw veiligheid hebben we de OPENINGSTIJDEN UITGEBREID. Het werkt zo:

  1. Maak een afspraak (bel of mail), voor donderdag of vrijdag tot 21:00 uur en zaterdag tot 18:00 uur.
  2. U parkeert makkelijk voor de deur.
  3. Daarna heeft u ruim 1200m² showroom en onze aandacht een heel uur voor uzelf en uw partner.

U komt niet in contact met andere klanten. Verder volgen we natuurlijk alle voorschriften van het RIVM.

Maak een afspraak
Bel me terug