Hoe zorg je ervoor dat er bij stalen deuren zoveel mogelijk licht binnen valt? Onze opdracht is de deuren zo slank mogelijk te maken. De moderne techniek staat garant voor een zorgeloos gebruik. Kijk maar eens naar het onderstaande filmpje.

De opvallendste kenmerken:

  1. Slank ontwerp
  2. Optimale lichtinval
  3. Binnen- en buitendeuren

Exclusive steel vervaardigt stalen binnendeuren met verschillende scharnieren, zoals schuifdeuren, taatsdeuren, met een paumelle scharnier of als barndeur. Bij taatsdeuren en met een paumelle scharnier heeft u prachtige openslaande deuren, terwijl schuifdeuren en barndeuren minder ruimte nodig hebben in gebruik.

De deuren van Exclusive Steel worden meestal in de authentieke Brooklyn Black kleur geleverd, waarmee een industriële look wordt gecreëerd. Doordat alle producten op maat gemaakt worden, kunt u voor elke ral kleur kiezen.

Stalen deuren voor buiten

De deuren van staal van Exclusive Steel zijn niet alleen geschikt voor binnen, maar zijn ook toe te passen voor buitensituaties. Hiermee creëert u een oogstrelend en stijlvol aangezicht, waarbij hoogwaardig isolatieglas zorg draagt voor comfort. Dit kan bijvoorbeeld toegepast worden als pui, serre of in een open bijgebouw, die hiermee op simpele wijze een complete metamorfose ondergaan en in allure zullen winnen.

Bekijk de onderstaande video, bekijk de galerij voor meer informatie. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.