Sluit venster

Attendeer een vriend op deze pagina:

Stalen deuren

stalen-deuren

Stalen deuren

Hoe kun je de klassieke sfeer van oude stationsgebouwen integreren op een moderne manier? Met hun dunne profielen creëren de stalen deuren een vrijwel naadloos uitzicht met een drempelloze overgang naar de omgeving. De elegante deuren zijn stijlvol zonder onnodig de aandacht op zichzelf te richten. De moderne techniek staat garant voor een zorgeloos gebruik.

De opvallendste kenmerken:

  1. Optimale lichtinval
  2. Traditionele elegantie
  3. Nieuw woongenot

Reviews:

'Dank voor deze prachtige deur. We zijn iedere dag nog trots en het is het pronkstuk van de woonkamer' (Fam. Knol, Alkmaar, 20/3/2016)

'Heel erg bedankt voor de prachtige deuren. Wij hopen nog vaker van u diensten gebruik te maken. Uw producten zijn prachtig en passen erg goed bij de stijl van onze woning' (Arie Midavaine, 9/2/2016)

'De verbouwing aan de Leliendaalstraat te Amsterdam is af en ik wilde even laten weten dat we er heel blij mee zijn! Iedereen heeft geweldig werk geleverd. Heel hartelijk dank voor het perfecte werk, ook aan de mannen die het gerealiseerd hebben, vakmensen!' (Diana Volbeda, Amsterdam 8/8/2015)

'Beste meneer Rasenberg, Gisteren hebben uw medewerkers Kees en Herman het niet goed functionerende rolslot van onze stalen deur op een heel inventieve en ingenieuze wijze vervangen door een loopslot. Zij zijn erin geslaagd om een probleem, waarvoor aanvankelijk geen oplossing voor leek te bestaan, naar onze volle tevredenheid op te lossen. Wilt u namens ons de twee heren nog eens bedanken voor het uitstekende werk dat ze hebben geleverd. Ook willen we u bedanken voor de goede service van uw bedrijf. Met vriendelijke groet, Familie van Hasselt' (12/2/2015)

'Wij genieten elke dag van de mooie kozijnen en deuren!!! Met hartelijke groeten, Pieter en Annette Schutte' (6/11/2014)

'Overigens zijn de deuren prachtig gemaakt en past het schitterend in het huis; de omgeving met plassen komt zodoende nog beter tot zijn recht! E. Sleutelberg' (31/8/2014)

'Allereerst wil ik even laten weten dat wij helemaal tevreden zijn met de geplaatste deuren, ziet er geweldig uit! Lensvelt, Tilburg' (1/08/2014)

'Beste meneer Rasenberg, We zijn erg blij met onze nieuwe deur. Het is precies geworden zoals we gehoopt hadden. Met vriendelijke groet, Petra Gubbels-Willems' (31/03/2014)

'Lieber Hr Rasenberg ! Sie haben eine Super tolle Arbeit gemacht , wir möchten uns noch einmal ganz herzlich bedanken und freuen uns auf weitere Projekte zusammen, GrüBe Janica Moss, Moss Laboratorium für Zahn- und Implantattechnik GmbH, Hamburg' (19-03-2014)

Stalen Buitendeuren

Restauratie

  • Wij danken u voor het plaatsen, wij zijn zeer enthousiast. De wand is prachtig.De heer en mevrouw Talla, Breda (12 June 2017)
  • Leo, de deuren zijn prachtig geworden, dank!Jan in het Veld, Bilthoven (15 June 2017)
  • Wij genieten elke dag van de mooie kozijnen en deuren!!! Pieter en Annette Schutte
  • Beste Leo en Josephine, Elke dag genieten we enorm van onze prachtige "grand deur"! En de reacties zijn ook super, iedereen is er weg van die bij ons binnenkomt.Karin van Dillen en Peter Wijgerde, Kaatsheuvel (22 December 2016)
  • De verbouwing aan de Leliendaalstraat te Amsterdam is af en ik wilde even laten weten dat we er heel blij mee zijn! Iedereen heeft geweldig werk geleverd. Heel hartelijk dank voor het perfecte werk, ook aan de mannen die het gerealiseerd hebben, vakmensen!Diana Volbeda, Amsterdam (08/08/2015)