Stalen buitendeuren zijn een prachtige manier om uw woning of kantoor een nieuwe look te geven! Klassiek, stijlvol en toch eigentijds…

Heeft u al eens gedacht aan een stalen buitendeur van Exclusive Steel? Met de huidige techniek en vakkennis is het mogelijk de stalen (schuif)deuren zowel in binnen- als buitensituaties toe te passen. Bij de stalen binnendeuren is het authentieke profiel met stopverf en enkelglas heel sfeervol. Bij de stalen buitendeuren zorgen koudebrug-onderbrekingen en isolatieglas dat de warmte binnen blijft zonder enig verlies van traditionele elegantie. Zo hoeft u niet te kiezen tussen comfort of design!

Toepassing stalen buitendeuren

Zowel als voordeur of als tuindeur is een deur van Exclusive Steel oogstrelend mooi. De buitendeuren zijn superslank en elegant en vormen een prachtige, stijlvolle entree tot uw woning. En wat te denken van prachtige openslaande stalen deuren naar uw tuin. Op deze manier betrekt u uw tuin nog meer bij uw woning en zorgt u bovendien voor die unieke, prachtige lichtinval. Ook stalen balkondeuren behoren tot de mogelijkheden.

Een stalen buitendeur wordt voor uw woning op maat gemaakt.  Dat heeft veel voordelen: elke deur is uniek en wordt speciaal naar uw smaak en in harmonie met de woonomgeving ontworpen. Bovendien zijn de deuren veilig af te sluiten met een driepuntsluiting.