Mooie stalen schuifdeuren van Exclusive Steel in huis!

Mooie stalen schuifdeuren in huis of kantoor plaatsen? Bij Exclusive Steel kunnen we schuifdeuren plaatsen ter vervanging van oude schuifdeuren of het pand een hele nieuwe look geven met de schuifdeuren. De zwarte stalen schuifdeuren zijn slank en elegant. Tegelijkertijd geven ze een industriële look.

Stalen schuifdeuren voor binnen of buiten

Kies bijvoorbeeld voor ensuite deuren in staal of binnen schuifdeuren. Door de combinatie van glas en staal heeft u veel lichtinval. Scheidt ruimtes met behoud van licht! Ga voor een extra grote schuifdeur voor maximaal effect, kies voor een enkele deur of juist een dubbele schuifdeur. Er is heel veel mogelijk om het helemaal de juiste stalen deur voor u te maken.
En hebt u ook al weleens aan buiten schuifdeuren (schuifpui) gedacht? Een prachtig aangezicht van uw woning en met recht een eyecatcher te noemen.

Hoe werken de schuifdeuren?

Onze schuifdeuren schuiven over de stalen zijpanelen of de zijwanden en blijven zo mooi in het zicht. Ook als ze geopend zijn.
De deuren kunnen comfortabele bediend worden door een staafgreep. De schuifdeuren kunnen met een soft-close worden uitgevoerd, zodat ze altijd zacht sluiten.
Afhankelijk van de look waarvoor u kiest, kunnen de wielen in het zicht blijven. Dit benadrukt de industriële stijl in huis.