Stalen deuren kunnen alleen zorgeloos functioneren met beslag dat sterk genoeg is. In de smederij wordt dit hang- en sluitwerk met de hand vervaardigd. Restaureren van authentiek slotwerk is een ambacht waarbij nauwkeurig werken en vakkennis onontbeerlijk zijn. Met sloten en handgrepen van Exclusive Steel heeft u een authentieke uitstraling van smeedijzer of gietijzer.

Functie en design

Ons hang- en sluitwerk is prettig in gebruik en voelt fijn aan. Kwalitatief goed en duurzaam! We vervaardigen bovendien ook handgrepen en deurkrukken. Allen met een hoog comfort voor het openen en sluiten van deuren en ramen! Bovendien zijn er verschillende designs mogelijk. Bij elk interieur, deur of raam hebben we een bijpassende stalen handgreep, kruk of slot. Ga voor een authentieke, nostalgische look of juist voor iets heel eigentijds en strak. Samen met onze experts kiest u wat het beste past in uw interieur.

Het hang- en sluitwerk is functioneel, maar heeft ook de uitstraling die past bij uw stalen deur. Kiest u voor een buitendeur? Dan kunnen we ook een driepuntssluiting in uw deur plaatsen. Uitstraling hoeft niet in te leveren op comfort en veiligheid!

 

Verschillende designs mogelijk. Niet alleen sloten, ook handgrepen en deurkrukken. Mogelijk voor ramen en deuren.

Prettig in gebruik. Smeedijzer, gietijzer