Wat maakt de uitstraling van oude fabrieksgebouwen zo statig? Hoe vang je die karakteristieke industriële sfeer? Met stalen kozijnen is het mogelijk een esthetisch slank kader te construeren. De stalen ramen zorgen voor een prachtig en onbelemmerd uitzicht. Van binnen én van buiten.

De ramen kunnen in elk gewenste vakverdeling gemaakt worden. De ontwerpafdeling zal u helpen hierbij uw eigen maatwerkkeuze te maken. Hierdoor kunt u het raam laten maken in de sfeer van uw huis. Complementair aan uw woning.

Unieke uitstraling door stalen ramen

Naast stalen deuren, kunt u ook kiezen voor ramen vervaardigd van staal. Een unieke uitstraling en prachtige lichtinval maken stalen ramen gewild. Door uw kozijnen uit te voeren in staal, heeft u wat unieks in huis. Gecombineerd met stalen deuren of juist op zichzelf staand.

Of u nu stalen ramen zoekt voor uw villa, kantoor, bijgebouw of vakantieverblijf, er is altijd een passend stalen raam. Elk raam wordt uitgevoerd met het zo kenmerkende slanke stoeltjesprofiel in de kleur ‘Brooklyn black’.