Sluit venster

Attendeer een vriend op deze pagina:

Stalen ramen

stalen-ramen

Stalen ramen

Met stalen kozijnen maak je een mooi slank kader. De stalen ramen zorgen voor een prachtig en onbelemmerd uitzicht. Ze kunnen in elk gewenste vakverdeling gemaakt worden. De ontwerpafdeling zal u helpen hierbij uw eigen maatwerkkeuze te maken. Op dit moment is het de trend om met de vakverdeling de hoogte te benadrukken.

De opvallendste kenmerken van ons programma:

  1. Optimale lichtinval
  2. Slank ontwerp
  3. Nieuw woongenot

Buitensituatie

Restauratie

  • Jullie mogen ons gerust als referentie gebruiken want het contact gaat goed en het product is super!Marcel Meulstee, Schiedam (6 July 2017)
  • Beste meneer Rasenberg, Gisteren hebben uw medewerkers Kees en Herman het niet goed functionerende rolslot van onze stalen deur op een heel inventieve en ingenieuze wijze vervangen door een loopslot. Zij zijn erin geslaagd om een probleem, waarvoor aanvankelijk geen oplossing voor leek te bestaan, naar onze volle tevredenheid op te lossen. Wilt u namens ons de twee heren nog eens bedanken voor het uitstekende werk dat ze hebben geleverd. Ook willen we u bedanken voor de goede service van uw bedrijf.Fam. van Hasselt
  • Leo, de deuren zijn prachtig geworden, dank!Jan in het Veld, Bilthoven (15 June 2017)
  • Dank voor deze prachtige deur. We zijn iedere dag nog trots en het is het pronkstuk van de woonkamerFam. Knol, Alkmaar (03/20/2016)
  • We zijn erg blij met onze nieuwe deur. Het is precies geworden zoals we gehoopt hadden.Petra Gubbels-Willems