Een stalen (wentel)trap in de woonkamer laat zien dat er is nagedacht over zowel design als gebruiksgemak. Het past naadloos bij de industriële stijl of ‘Brooklyn style’. Deze stalen trappen laten zich uitermate goed combineren met stalen trapleuningen. Of natuurlijk stalen deuren.

Stalen trappen als alternatief voor een houten trap

Een stalen trap in uw woonkamer, kantoor of vestibule is een goed alternatief voor bijvoorbeeld een houten trap. De stalen trap creëert licht en een heel ander aangezicht in zijn stijlvolle zwarte kleur. Op deze manier kunt u met een relatief simpele aanpassing een gehele metamorfose bewerkstelligen van uw woning. Naast stijlvol en industrieel, is een stalen trap gemakkelijk schoon te houden en kan het zorgen het voor extra licht in de woning. Daarnaast is het een duurzame oplossing die lang mee gaat!

De stalen trappen van Exclusive Steel kenmerken zich door ongekend vakmanschap en een oogstrelende uitstraling. Stalen trappen van Exclusive steel zijn een tijdloze investering die zorgen voor een oogstrelend en stijlvol aangezicht.