Afbeelding: 1 minuut met… Gijs

1 minuut met… Gijs

Profiel: 17 jaar , leerling monteur/timmerman

Gijs zit in ons montageteam. Zijn opleiding richt zich op het vak timmeren. Omdat het moederbedrijf van Exclusive Steel - Rasenberg Made – exclusieve eikenhouten gebouwen maakt, kan Gijs zijn vakbekwaamheden op verschillende terreinen ontwikkelen.

‘Het leukste van mijn werk vind ik de afwisseling in mijn werkzaamheden. De ene keer gaan we stalen deuren monteren, de andere keer help ik een ander team met metselen en voegen. Weer een andere keer zetten we een eikenhouten frame op. We komen op de mooiste plekken in Nederland.’
‘Leren doe ik het liefst in de praktijk. Op school gaat het in mijn ogen alleen maar om diploma’s halen. Hier leer ik hoe ik het écht moet doen, hoe dingen gemaakt worden, in elkaar zitten en hoe we alles netjes afwerken.’

Wij zijn blij met Gijs, van ons mag hij blijven tot aan zijn pensioen.

Naftali Leidelmeijer, Rasenberg & Exclusive Steel

← Vorige Volgende →