Stalen deuren in de hal zorgen voor een optimale lichtinval in Woudrichem.

Bij jou thuis

Na de bevestiging van de opdracht komt Olivier op locatie kijken om het ontwerp zijn definitieve vorm te kunnen geven. Het is een kwestie van verhoudingen.

Onze design principles

Details maken het verschil

Ik heb echt iets met wonen en vormgeving, dus elke keer weer vind ik het geweldig leuk om bij mensen thuis te komen en iets moois voor ze te creëren

Olivier Klink, eigenaar Exclusive Steel

Wil je dat de ruimte breder lijkt? Of juist hoger? Is het een doorzonwoning of een villa? Is het interieur klassiek, modern of landelijk? Wat vind je zelf mooi? Allemaal aspecten die meespelen bij het uiteindelijke ontwerp van de stalen deuren. Wat een fijn gevoel dat een professioneel oog met je meekijkt! Vervolgens maken we op de ontwerpafdeling wat artist-impressions - mooie handgemaakte pentekeningen - zodat je goed kunt zien hoe het uiteindelijk gaat worden. Dit is ook het moment om alles in te meten, zodat het tot op de millimeter past.

Achter elk ontwerp zit een verhaal

Welke overwegingen spelen er mee? En hoe nemen we die mee in de verschillende ontwerpen? Kijk naar onze video ‘Ontwerpoverwegingen’. Hoe meer je hierover te weten komt, hoe meer je tot het besef komt dat een mooi resultaat nooit toeval kan zijn.

Hoe gaan we te werk?

1. Showroom

Wij raden aan om eerst de showroom te bezoeken. Waarom? Dat leggen we uit in Waarom je echt langs wil komen. Op deze manier verzamelen we samen heel gericht de juiste informatie om een offerte op te stellen en weet je precies wat er geoffreerd wordt.

2. Offerte aanvragen

Je mag natuurlijk ook gelijk een offerte aanvragen via info@exclusivesteel.nl. Mail ons dan je NAW-gegevens, montage-adres, e-mail, telefoonnummer en een korte omschrijving van wat je graag wil. Als je foto’s hebt van de situatie of deuren die je mooi vindt, kun je die meesturen. Tekeningen of schetsen kunnen de aanvraag ook verduidelijken. We zullen je dan zo snel mogelijk een offerte mailen.

3. Opdracht

Als al jouw vragen zijn beantwoord en je alle mogelijkheden gezien hebt, heb je voldoende informatie verzameld om opdracht te geven. Mail alsjeblieft de getekende opdracht naar info@exclusivesteel.nl, hiermee start je de levertijd.

4. Definitief Ontwerp

Voor het definitieve ontwerp komt Olivier bij je op locatie. Na ontvangst van de opdracht nemen wij contact met je op voor een afspraak. Olivier maakt een foto van de situatie, meet de deuren in en bespreek de laatste details. Met behulp van de foto wordt een ontwerp gemaakt. Na jouw goedkeuring is deze definitief.

5. Jarenlang genieten

De stalen deuren worden in onze eigen staalatelier gefabriceerd. Onze vakmannen monteren de deuren bij je thuis en daarna jarenlang genieten!

Hoe ziet jouw project eruit?

We zijn benieuwd en maken graag tijd voor je. Kom langs in Made. Omdat we rekening houden met jouw veiligheid, werken we op dit moment alleen op afspraak.

Maak een afspraak
Bel me terug