Mannen van staal, het team van Exclusive Steel stalen deuren.

Mannen van staal

Stuk voor stuk vakmannen

De stijl van Exclusive Steel is geïnspireerd op de bouwstijl neo classicisme dat eind 18e eeuw werd geïntroduceerd. Begin 19e eeuw werd de bouwtechniek op grote schaal toegepast door Rijkswaterstaat. Het werd destijds ook de Waterstaatstijl genoemd. Begin van het millennium herintroduceerde Exclusive Steel als eerste de kenmerkende industriële stijl en vertaalde deze naar uiteenlopende interieur- en exterieuroplossingen. Specialist Olivier Klink ontplooit zichzelf tot creatief brein.

Onze designs principes

Details maken het verschil

Stalen deuren met glas van entree naar hal en van hal naar woonruimtes in Woudrichem.

We ontwerpen en maken bijzondere stalen constructies, maar uiteindelijk zeg ik altijd: "Aandacht is ons ambacht."

Olivier Klink, eigenaar Exclusive Steel

Goed voorbeeld doet volgen. Anno vandaag is er een groeiend aantal aanbieders van stalen profielen. Toch zijn de verschillen groot voor liefhebbers die net als wij oog hebben voor details. Als alles klopt, dan zie je dat. Nog belangrijker; dan voel je dat.

Wil je jouw woning karakter geven met industrieel design, dan ben je bij Exclusive Steel aan het juiste adres. We leggen de lat hoog. Onze oplossingen zijn tijdloos, eyecatchers waar je nooit op raakt uitgekeken. Daarvoor gaan we iedere dag weer tot het uiterste met een hecht ambachtelijk team dat altijd weer wil vernieuwen.

De slankste profielen

Stoer en elegant lijken tegenpolen, maar juist de combinatie geeft karakter. Dat is wat Exclusive Steel onderscheidt in de markt. We zijn gepokt, gemazeld en bevlogen. Door continu te experimenteren bij ontwerp en fabricage maken wij de slankste profielen die tegelijkertijd robuuste kwaliteit borgen. Wil je weten wat dit innovatieproces jou kan opleveren? In onze blog gaan we hier regelmatig op in. Lees het item Welke profielen gebruiken we?.

Trendsetter in de markt

Exclusive Steel wil vandaag het verschil maken, maar ook morgen. Kijk om je heen, steeds vaker zie je zwart stalen profielen. Prachtig. Ondertussen zien we veel meer mogelijkheden. Denk aan integratie met messing elementen, gekleurd glas of met nieuwe matterende technieken zoals privacy glass.

Goede ideeën kunnen altijd beter

Onze klanten hebben vaak al een idee voordat ze bij Exclusive Steel aankloppen. Alle input is waardevol, toch kijken we graag op locatie voor verdere inspiratie. Bijna altijd leidt dat tot een nieuw plan dat we vastleggen met een ambachtelijke schets die het juiste gevoel losmaakt.

Anders denken, anders bouwen

Het karakter van staal wordt gevoed door de architectuur waarin het tot leven komt. Afhankelijk van de toepassing, verzorgen we zelf bij voorkeur de bouwkundige werkzaamheden. Toch komt het ook regelmatig voor dat we samenwerken met architecten, expertises bundelen om impact te maximaliseren.

Maak een afspraak
Stalen wand als afsluiting van de trap in aflevering van verbouwen of verhuizen vtwonen in Vlaardingen.

U heeft prachtige taatsdeuren geleverd in een project van mij in Voorburg op Park Leeuwensteijn. Echt ongelofelijk mooi!

Marieke Bedaux, Studio Bedaux - architectuur & ontwerp

Hoe ziet jouw project eruit?

We zijn benieuwd en maken graag tijd voor je. Kom langs in Made. Omdat we rekening houden met jouw veiligheid, werken we op dit moment alleen op afspraak.

Maak een afspraak
Bel me terug