Afbeelding: CubeX

CubeX

Vaak hoor ik dat klanten veel moeite hebben om bij hun nieuw te bouwen huis de binnenmuren aan te laten passen naar hun wensen. Deuropeningen breder en/of hoger, bepaalde wanden kleiner of juist groter, elke verandering is een beproeving. Hoe zouden we dit kunnen voorkomen?

Ik wens: Nieuwbouw zonder binnenmuren

Stel dat de aannemer zich puur concentreert op de dragende muren. Dan kunnen wij met stalen wanden en roomdividers de woonruimte op maat inrichten. Met verplaatsbare roomdividers kunnen we zelfs de grootte van de eet- en woonkamer aanpassen naar je behoefte, het aantal gasten of het seizoen. Woonruimte wordt flexibel maatwerk.

CubeX

CubeX is modulair. Met stalen kubussen en diverse soorten plankelementen van staal, gaas, glas, hout of steen, kan een unieke wand samengesteld worden. Denk aan een Home Cinema-wand waarin alle techniek zijn ideale plek krijgt. Of een roomdivider die ruimtes zowel scheidt als verbindt. Een hoekopstelling zal een knus plekje geven. Het hoeft niet hoog te zijn, een dressoir is in deze formule ook mogelijk. Of wat denk je van een hangende variant aan het plafond? Allemaal moderne oplossingen voor transparant afsluiten.

Materialen & Kleuren

CubeX in allerlei materialen en kleuren

Je bent niet alleen vrij in het ontwerp van de opstelling, maar ook in jouw keuze van materialen. CubeX kan van verouderd messing - met een prachtig gevlamd patina - worden gemaakt. Elke kleur en coating is mogelijk. Met een beetje fantasie kun je oneindig variëren. De flexibiliteit van CubeX geeft je alle ruimte.

Eigen identiteit in huis

Je kunt je wel voorstellen dat dit maatwerk jouw woning tot een unieke plek maakt. Ben je allergisch voor éénheidsworst? Dan is CubeX ideaal voor jou. Heb je geen idee waar je moet beginnen of hoe je het aan moet pakken? Wij begeleiden je keuzes. Het resultaat zal een Wow-factor zijn als je thuiskomt. Nieuw woongenot met een minimum aan technische veranderingen.

Eenvoudig te verplaatsen

Wensen en behoeften zijn aan verandering onderhevig. Geen probleem voor CubeX. De stalen kubussen zijn flexibel inzetbaar en eenvoudig te verplaatsen. Het gaat om jouw ruimtebeleving en de functie die je op dat moment voor een specifieke ruimte in gedachten hebt. CubeX is oneindig flexibel en wordt geconfigureerd met de afmetingen en stijl van jouw woning in gedachten.

We laten staal spreken met ambacht

Niets wat wij fabriceren is standaard. Dat houdt ons werk dynamisch. Elk item krijgt zijn eigen look. We staan achter alles wat we maken. We willen dat het eindproduct fraai is, dat het klopt en dat het de ruimte mooier maakt. We hebben alles in huis wat je nodig hebt. Laten we afspreken. Je kunt via de site eenvoudig een afspraak online inplannen.

Naftali Leidelmeijer,
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →