Conceptschets van High Security Door met bescherming voor inbraak, kogels, hakbijl, explosie, vloeistof/gassen en vuur.

High Security Door

Laatst kwam ik tijdens een stukje hardlopen in een forensisch onderzoek terecht. Onopvallend schiet een agent een serie foto’s van mij. Verbaast vraag ik hem wat hij doet. "Ik leg de situatie vast", zegt hij. Pas dan zie ik bloedsporen op de grond. Als ik thuiskom maak ik me over twee dingen zorgen. Eén: dat er foto’s van mij - in trainingspak en ongeschoren - in een politiedossier terecht zijn gekomen, en twee: dat er mensen rondlopen met automatische vuurwapens.

Conceptschets van High Security Door met bescherming voor inbraak, kogels, hakbijl, explosie, vloeistof/gassen en vuur.

In ons Staalatelier zie ik alle elementen voor een super veilige deur. Combineer de techniek van de stalen brand- en inbraak-werende deur met kogelwerende staalprofielen en beglazing en je hebt een ‘High Security Door’! Zorg dat de drempel vloeistofdicht is en je bent bestand tegen een heel scala van aanvallen. Wel met behoud van het mooie uiterlijk natuurlijk. Eventueel kunnen we ook nog schakelglas toepassen zodat je de deur kunt verduisteren. Ga niet de held uithangen maar breng jezelf en je familieleden in veiligheid. Achter de ‘High Security’ deur is er voldoende tijd om hulp in te roepen.

Meer weten? Neem contact op.
Naftali Leidelmeijer

← Vorige Volgende →