dakkapel van glas en staal

Dakkapel van glas en staal

Met een dakkapel op maat gemaakt van slank staal en glas voeg je architectonische elegantie toe aan je woning.

Dakkapel van glas en stal

Voegt architectonische elegantie toe aan je woning

Het strakke zwarte staal met glas zorgt niet alleen voor een prachtige belijning op het dak, maar zorgt ook voor een overvloed aan natuurlijk licht in de (slaap)kamer. Daarnaast biedt deze dakkapel een adembenemend uitzicht. Overdag geniet je van een wijds uitzicht en 's nachts kun je vanuit je bed naar de kraakheldere sterrenhemel staren. Het is een eenvoudige en effectieve manier om meer licht en zicht te creëren.

Haal meer licht in huis met een dakkapel van glas en staal

Een dakkapel van glas en staal is dé perfecte oplossing om meer licht in huis te brengen. Het concept van deze dakkapel draait namelijk helemaal om het creëren van optimale daglichtintreding. Met grote glazen panelen en een minimalistisch stalen frame, zorgt deze dakkapel ervoor dat natuurlijk licht ongehinderd de kamer binnenstroomt. Het resultaat is een lichte en ruimtelijke sfeer, waarin het heerlijk vertoeven is. Of het nu gaat om een kantoor aan huis, een lichte slaapkamer of een gezellige leeshoek, met een dakkapel van glas en staal geniet je altijd van een overvloed aan helderheid en een prachtig uitzicht.

Slank zwartstalen belijning op het dak

Bij het ontwerp van de dakkapel maken we gebruik van geïsoleerde staalprofielen met koudebrugonderbreking. We hebben toegang tot een breed scala aan geïsoleerde staalprofielen, waaruit we de meest slanke en elegante oplossing kunnen kiezen op basis van de exacte afmetingen, technieken en specificaties. De koudebrugonderbreking in het staalprofiel zorgt ervoor dat de warmte binnen blijft zonder concessies te doen aan de elegantie van het ontwerp.

Efficiënt en comfortabel

Om te voldoen aan de hoge eisen op het gebied van energie-efficiëntie, maken we gebruik van isolatieglas. Dit glas zorgt ervoor dat de warmte binnen blijft en de energiekosten worden verlaagd. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om te kiezen voor zonwerend glas, waardoor de warmte van de zon buiten wordt gehouden en het binnenklimaat comfortabel blijft.

Van klassieke dakpannen tot sierlijk riet

Een glazen dakkapel voegt een prachtig en modern element toe aan verschillende soorten daken, of het nu met dakpannen, riet of sedum is bedekt. Deze stijlvolle keuze zorgt niet alleen voor een strakke uitstraling, maar maximaliseert ook de natuurlijke lichtinval in de ruimte eronder. Door te kiezen voor een glazen dakkapel wordt de schoonheid van het dak behouden en gecombineerd met een eigentijdse en elegante toevoeging, waardoor de aantrekkingskracht van elk type dak wordt versterkt. Of het nu gaat om een klassieke uitstraling met dakpannen, een natuurlijke uitstraling met riet of een groendak met sedum, een glazen dakkapel zal altijd een prachtig en passend accent vormen voor ieder soort dak.

Zorgvuldig beschermd tegen weersinvloeden

Het staal van glazen dakkapellen ondergaat een behandeling van verzinken en poedercoaten, waardoor het zorgvuldig beschermd is tegen weersinvloeden. Deze duurzame coating zorgt ervoor dat de glazen dakkapel bestand is tegen regen, wind en sneeuw. Met deze weerbestendigheid kan men met volle teugen genieten van een glazen dakkapel, terwijl de stevigheid en kwaliteit behouden blijven. Jarenlang genieten dus!

Hoe ziet jouw project eruit?

We zijn benieuwd en maken graag tijd voor je. Kom langs in Made. Omdat we rekening houden met jouw veiligheid, werken we op dit moment alleen op afspraak.

Maak een afspraak
Bel me terug