Witte stalen deuren

Witte stalen deuren

Stalen deuren waren honderd jaar geleden al zwart en als we een eeuw verder zijn zal dat antracietzwart nog steeds karakteristiek zijn. Maar dat is precies de reden waarom sommigen juist witte stalen deuren willen. Iedereen is anders. Gelukkig maar!

Witte stalen binnendeuren

Wit is schoon en licht. De kleur staat voor perfectie. Een goede keus voor stalen binnendeuren. De slank stalen belijning en de grote glasvlakken zijn bedoeld om zo veel mogelijk daglicht naar binnen te laten vallen. Kies je voor wit in plaats van zwart, ga je voor nóg meer licht in huis. En door het anders te doen geef je de ruimte jouw eigen identiteit.

Gatsby glas (goud geweven)

Witte stalen deuren met Gatsby glas, met goud geweven

Als je dan toch in bent voor iets anders, overweeg Gatsby glas. In de jaren ’20 van de vorige eeuw maakte de Gatsby-stijl de mode frivoler met glitter en glamour. Deze luxe sfeer is mooi gevangen in het met goud geweven glas. Dit Gatsby glas straalt in de witte stalen deuren. Je kunt er gewoon doorheen kijken en het geeft nét een beetje meer gevoel van warmte en privacy.

Buitendeuren in wit

Stalen Buitendeuren in het wit

Creativiteit kost tijd en aandacht. Meestal is het de klik die je met iemand hebt waarmee we goede ideeën beter kunnen maken. Dagelijks zie ik hier mooie resultaten van in ons staalatelier. Vandaag valt mijn oog op witte stalen buitendeuren met koudebrugonderbreking die klaarstaan voor montage. De kleurkeuze van deze klant heeft mij het idee gegeven voor dit blogitem. De lichte en schone uitstraling van de kleur wit - maar ook off-white - is geschikt voor zowel buiten- als binnendeuren.

Houd het licht!

Daglicht is in elke situatie een belangrijke factor. Elk van onze producten draagt daartoe bij. Vraag jezelf af: hoe haal ik daglicht naar binnen? Met stalen ramen, deuren en kozijnen oogt een ruimte groter, aangezien ze de natuurlijke lichtinval optimaliseren. Vooral op plaatsen waar normaal een dichte deur of zelfs een tussenmuur staat, heeft dit veel impact op de ruimtebeleving. Door de vrije doorkijk creëer je een gevoel van vrijheid en ruimte.

Verfijnd en luxueus

Witte stalen deuren met blanco of Gatsby glas zijn een perfecte aanwinst voor jouw woning. Stalen deuren doen wonderen voor elk type huis. Ze brengen zoveel sfeer in huis! Het is een mooie én slimme oplossing voor een verrassende make-over.

Alles wat je moet weten

Waar moet ik beginnen? Wat zijn de valkuilen? Hoe kan ik optimaal gebruik maken van mijn ruimte? Welke verandering ga ik voelen? Wat kosten stalen deuren? Waarschijnlijk bruis je van de vragen. Laten we afspreken. Dan kijken we samen naar jouw project en beantwoorden je vragen één voor één.

Naftali Leidelmeijer,
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →