blog 1 minuut met Sven | exclusive steel

1 minuut met Sven

Ontmoet Sven, de vakman achter de stalen eyecatchers van Exclusive Steel
Duik in de wereld van maatwerk en vakmanschap met Sven van Exclusive Steel. Ontdek hoe passie voor staal en aandacht voor detail unieke interieurstukken creëren.

1 minuut met Sven

Sven is door zijn broer Yoeri bij ons aanbevolen. Nu zijn ze ook vakbroeders van elkaar geworden.

Bijzondere projecten

Sven vertelt enthousiast over de bijzondere projecten die hij samen met zijn broer realiseert. Als ik vraag naar het mooiste wat hij tot nu toe heeft gemaakt, antwoord hij beslist: “Die gebogen pui”. In een moderne woning met ronde vormen in het interieur hebben Sven en Yoeri een gebogen stalen wand gemaakt die de contouren van het plafond volgt. Het glas hiervoor is aan de hand van een mal naar de radius van de pui gebogen. Het resultaat is echt uniek!

Van staalprofiel naar eyecatcher

Sven is betrokken bij het hele proces. Wat hij maakt in het Staalatelier installeert hij ook bij de klant. Sven: “Laatst heb ik dubbele schuifdeuren gemaakt en die zelf gemonteerd”. Met een grote glimlach: “Je begint dan met een stukje staal en aan het eind heb je een mooie schuifpui!” De verbondenheid die de vakman voelt met het eindresultaat is sterk.

Waarom Exclusive Steel?

Sven vertelt: “Je kan hier echt iets moois maken”. Hij geniet ook van de afwisseling in de werkweek: “Elke dag is anders. De ene dag werk ik in de werkplaats, de andere in de montageploeg”. Bovendien maakt de waardering van de klanten het werk dankbaar. Sven: “Bijna overal waar we komen zeggen de klanten dat het een compleet andere kamer is geworden door onze stalen deuren”.

De juiste kleur

Waar moet je op letten als je stalen deuren wil? Sven komt op de mooiste plekken en heeft hier al een mening over kunnen vormen: “Wat ik zie is dat de kleur zo belangrijk is”. Hij vervolgt: “De mooie details maken wij en ook de fijne afwerking, maar de kleur is net zo bepalend”. Zelf vindt hij het mooi als de deuren er ‘uitspringen’, dat het echte eyecatchers zijn.

Waardering voor vakmanschap

Sven put veel voldoening uit zijn werk: “Ik vind het fijn als de klant glimlacht en ons bedankt voor ons werk”. De ‘mannen van staal’ zijn stuk voor stuk ambachtsmannen en hebben passie voor hun vak. We staan achter alles wat we voor jou op maat maken. We willen dat het eindproduct altijd fraai is, dat het klopt en dat het de ruimte mooier maakt.

Showroom & Staalatelier

Onze showroom en ambachtelijk atelier zijn één. De producten spreken voor zichzelf in een omgeving die inspireert. Heb je vragen? Schiet één van onze vakmensen aan. Ze vertellen alles vanuit hun hart. Als je de mannen die jouw deuren maken hebt ontmoet, krijg je meer vertrouwen in het eindresultaat. Je waardering groeit voor het vakmanschap dat waarde toevoegt.

Enthousiast?

Laten we afspreken! Ik maak graag tijd voor je vrij. Via onze online-agenda maak je eenvoudig en snel een afspraak op een moment dat je goed uitkomt.
Naftali Leidelmeijer, Exclusive Steel

← Vorige Volgende →