Afbeelding: 5 voordelen van stalen buitendeuren

5 voordelen van stalen buitendeuren

Overweeg je om je pand met stalen buitendeuren een nieuwe look te geven? Dat is een goed idee!

Ik geef je vijf redenen om te kiezen voor stalen buitendeuren.

1. Optimale lichtinval

De voornaamste reden om te kiezen voor slank stalen profielen is optimale daglichttoetreding. Licht geeft energie, zowel aan jou als aan je woning. Slank stalen ramen en deuren in combinatie met grote glasvlakken zorgen voor een zee aan licht. Daglicht is jouw natuurlijke vriend. Kijk goed rond in jouw woning, winkel of kantoor. Zijn er donkere, sombere plekken? Doe er iets aan.

2. Energiezuinig

Met staal kan je zeer goed isoleren! (Zelfs tot een U-waarde van 0.80 W/(m2 K)). De staalprofielen met koudebrugonderbreking zorgen er samen met het isolatieglas voor dat de warmte binnen blijft zonder enig verlies van elegantie. Zo hoef je niet te kiezen tussen comfort en design!

3. Sterk en veilig

Smalle profielen, grote afmetingen. De lasverbindingen geven grote stijfheid aan de elementen. Dit maakt het mogelijk om met smalle geïsoleerde profielen relatief grote afmetingen te overbruggen. Wij selecteren de sterkste staalprofielen die garant staan voor de beste en slankste oplossing.

4. Onderhoudsarm

Stalen buitendeuren worden zorgvuldig beschermd tegen weersinvloeden door ze te poedercoaten. Dit kan in elke RAL kleur. Voor deze afwerking worden de staalprofielen met koudebrug-onderbrekingen eerst gestraald. Direct daarna wordt een vloeibaar laagje zink aangebracht (Schooperen). Na dit proces wordt er een poedercoating aangebracht. Hierna hoef je de deuren niet meer bij te werken. Jarenlang genieten!

5. Duurzaam

Metalen zijn optimaal te recyclen, voor 100% en oneindig. De Nederlandse metaalrecyclingsector zorgt voor het vermijden van 14.400 kiloton CO2. Dit is zeven procent van de totale CO2-emissie in Nederland (bron recyclingnederland.nl). Kiezen voor stalen buitendeuren is dus een verantwoorde beslissing.

Extra voordeel: Jarenlang genieten!

Heb je mooie stalen buitendeuren? Zorg er goed voor, zo kun je er jarenlang plezier hebben! We geven je graag wat informatie mee om je wegwijs te maken naar een zorgeloos gebruik van onze stalen deuren.

Waarom je echt langs wil komen in de showroom

Het eindresultaat is niet alleen wat je ziet maar ook het verhaal erachter: hoe het gemaakt is, wie dat doet en met welke materialen. In een restaurant zorgt de open keuken ervoor dat je kunt zien welke chef-kok jouw gerecht maakt, hoe hij dat doet en welke ingrediënten hij gebruikt. Dat principe hebben we doorgevoerd: vanuit onze showroom kun je in het staalatelier kijken en zelfs rondlopen in onze ‘open keuken’. Als je de vakmensen die jouw deuren maken hebt ontmoet, krijg je meer vertrouwen in het eindresultaat. Je waardering groeit voor het vakmanschap dat waarde toevoegt.

Enthousiast?

Laten we afspreken! Ik maak graag tijd voor je vrij. Via de online agenda kun je eenvoudig een afspraak maken op een moment dat je goed past.

Naftali Leidelmeijer
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →