Afbeelding: Wat je moet weten voordat je stalen deuren aanschaft

Wat je moet weten voordat je stalen deuren aanschaft

Ben je verliefd op stalen deuren? Dit moet je weten.

Waar moet ik beginnen?

Heb je geen idee hoe je het moet aanpakken? Maak je geen zorgen, kom naar de showroom. Wij begeleiden al je keuzes en zorgen ervoor dat je de achterliggende gedachte van diverse ontwerpen begrijpt. We laten je zien hoe je transparantie bereikt of juist de ruimte optisch kunt afsluiten. Welke belijning de hoogte benadrukt en welke juist de breedte. We letten op de stijl van jouw huis en zelfs het interieur. Er zijn zoveel overwegingen, wat fijn dat er een professioneel oog meekijkt!

Wat zijn de valkuilen?

Op de plattegrond van je woning zien we al snel potentiële valkuilen. Sommige ruimtes moeten optisch met elkaar verbonden worden. Vakverdelingen die afsluiten zouden het geheel ‘hokkerig’ kunnen maken. Een andere valkuil komt vaak voor in de oriëntatiefase. Velen zich voeden zich, bijvoorbeeld via Pinterest, met ontelbare foto’s van hetzelfde ontwerp. Hierna kunnen ze zich de deuren maar op één manier voorstellen terwijl er heel veel mooie en creatieve oplossingen zijn.

Welke verandering ga ik voelen?

Welke verandering ga ik voelen?

Wil je meer daglicht? Slank stalen deuren in combinatie met grote glasvlakken zorgen voor een zee aan licht. En licht geeft energie, zowel aan jou als aan je woning. Vind je vrij uitzicht belangrijk? Met de slank stalen buitendeuren krijg je een naadloze overgang van binnen naar buiten en andersom. Dat is met openslaande tuindeuren al zo, maar met een stalen schuif-vouw-wand in het kwadraat. Wil je een optimaal gebruik kunnen maken van verschillende ruimtes? Stalen puien vergroten de flexibiliteit. Ruimtes kunnen geopend of afgesloten worden met het oog op rust, ruimte, geluid of temperatuur.

Wat is de levertijd?

Wij begrijpen dat als je eenmaal betoverd bent door de slank stalen deuren, je ze zo snel mogelijk wilt hebben. Drie verschillende factoren zijn bepalend voor de levertijd: de opdrachtbevestiging, het moment van inmeten, de levering van het glas. Op dit moment is de levertermijn 10 weken.

Wat gaat het kosten?

Dat rekenen we graag voor je uit. Mail ons jouw gegevens, een korte omschrijving van wat je wilt en de afmetingen. Een foto van de situatie en/of een schets of tekening helpt bij de beeldvorming. Dan maken we een offerte voor je.

Wat is er te zien in de showroom?

Wil je van tevoren weten wat je kunt verwachten? Bezoek ons eerst virtueel. Met enkele klikken sta je midden in de showroom vol met stalen deuren. De YouTube-versie is geschikt voor de VR-bril. Wil je de stalen deuren in het echt zien? Via onze online agenda kun je eenvoudig een afspraak maken op een tijdstip dat je goed uitkomt.

Naftali Leidelmeijer
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →