Afbeelding: Bijzondere kleur: Olijfgroen

Bijzondere kleur: Olijfgroen

Het Botanic's restaurant 1238, genoemd naar het jaar van de oprichting van het klooster, bevindt zich op een prachtige locatie in Antwerpen. De moderne stalen serre beslaat een hele gevel van de binnenplaats van de kloostertuin en verrijkt het historische gebouw.

Zelf schreef het Botanic's restaurant 1238 dat ‘de sereniteit van de tuin bijdraagt ​​aan de onverstoorde eetervaring en vredige sfeer’, maar de bijzondere olijfgroene kleur van de stalen pui doet dat ook.

Olijfgroen, de nieuwe trendkleur?

Olijfgroen heeft alles in zich om de nieuwe trendkleur te worden. Ten eerste wordt olijfgroen geassocieerd met natuurlijkheid en rust. Het roept bij mij beelden op van weelderige olijfbomen en mediterrane landschappen, een warm gevoel. Bovendien heeft olijfgroen een kalmerend effect op de geest, waardoor het stress verlicht. Daarnaast is olijfgroen een tijdloze kleur die geschikt is voor verschillende stijlen. Het is een veelzijdige kleur die gemakkelijk te combineren is met andere kleuren, wat bij zal dragen aan zijn populariteit.

Staal en Olijfgroen

Olijfgroen maakt het harde staal zachter in uitstraling. Voor mijn gevoel is het een mooie kleur voor stalen gevels die aanzienlijk in omvang zijn. De repeterende belijning in het olijfgroen blijft interessant voor het oog en overheerst nooit. Durf jij je kleurhorizon te verbreden? Overweeg dan olijfgroen voor jouw stalen pui. Het is een verfijnde en luxueuze kleurkeuze.

Een stijlvolle en eigentijdse uitstraling

Wij zijn altijd op zoek naar de mooiste oplossing voor jou. Stijlvol design waarmee je woning zich kan onderscheiden. Zwart of mat antraciet draagt de industriële sfeer heel goed. Dat was in de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw al zo en dat zal altijd wel zo blijven. Maar we houden altijd onze ogen open om de designs fris te houden. Eerder schreven we al over messingdeuren en onze warme brons tinten. Nu voegen we de bijzondere kleur olijfgroen toe aan ons luxe kleurenpallet.

Waarom je echt langs wil komen

Het eindresultaat is niet alleen wat je ziet maar ook het verhaal erachter: hoe het gemaakt is, wie dat doet en met welke materialen. In een restaurant zorgt de open keuken ervoor dat je kunt zien welke chef-kok jouw gerecht maakt, hoe hij dat doet en welke ingrediënten hij gebruikt. Dat principe hebben we doorgevoerd: vanuit onze showroom kun je in het staalatelier kijken en zelfs rondlopen in onze ‘open keuken’. Als je de vakmensen die jouw deuren maken hebt ontmoet, krijg je meer vertrouwen in het eindresultaat. Je waardering groeit voor het vakmanschap dat waarde toevoegt.

Enthousiast?

Laten we afspreken! Ik maak graag tijd voor je vrij. Via onze online agenda kun je eenvoudig een afspraak maken op een tijdstip dat je goed uitkomt.

← Vorige Volgende →