Afbeelding: Exclusief uitbouwen: de stalen Orangerie

Exclusief uitbouwen: de stalen Orangerie

Iedereen heeft behoefte aan ruimte. In een eerdere blog hebben we de voordelen van verbouwen belicht. Een unieke manier van uitbouwen is de stalen Orangerie.

Buiten binnenhalen

stalen organgerie

De slank stalen profielen zorgen voor een naadloze overgang van de Orangerie naar het terras. Met accessoires die matchen trek je de sfeer van je woning door van binnen naar buiten. Andersom vloeit een prachtig pallet van rustgevende kleuren uit de natuur vrolijk naar binnen. De tuin is woonruimte geworden.

Meer ruimte, meer licht

Licht geeft energie. We kunnen niet genoeg het belang benadrukken van een optimale daglichttoetreding. Slank stalen profielen in combinatie met grote glasvlakken zorgen voor een zee aan licht. In de Orangerie word je omarmd door je natuurlijke vriend, daglicht. Geniet van deze ‘warme knuffel’.

Uit de wind in de zon

In de Orangerie heeft elk seizoen zijn eigen charme. Je kunt altijd uit de wind en lekker achter het glas in de zon zitten. Met een kleine verwarmingsbron, zoals bijvoorbeeld een terrasverwarmer, is de temperatuur snel behaaglijk. Als de zon onder is gegaan of het weer minder mooi is, wordt dit zonder twijfel de gezelligste plek van het huis. In de zomer met een glaasje wijn en een Frans kaasje. In de winter met je handen om een grote mok warme chocolademelk met slagroom. Stress? Wat is dat?

’s Nachts naar de sterren kijken

De slanke draagstructuur van de dakbeglazing maakt het vertrek optisch groter. De frisse ruime uitstraling is een prettige ervaring. Niet alleen overdag, maar ook ’s nachts als je naar de maan of sterren kijkt. Naar mate je ogen wennen aan het donker, zie je steeds meer sterren. Op een gegeven moment zie je alleen nog maar sterren met bijna geen zwart ertussen.

Creëer jouw ideale plek

Ontwerptekening Orangerie

Je leefomgeving heeft een direct effect op je gezondheid, net als gezonde voeding en voldoende bewegen. Een plekje voor jezelf, waar je even tot rust komt, heeft een positieve uitwerking op je hele lichaam. Ik stel me stress voor als een soort ‘Pacman-happertje’, die je bijt op je zwakke plekken. Zie hier de aantrekkingskracht van de Orangerie! Na een drukke dag in je luie stoel even naar buiten staren. Is dat een winterkoninkje? Wat een leuk staartje …

Verder dromen of beginnen?

Als je verder wilt dromen, swipe dan eens een avondje door onze site. Deze link naar de bijgebouwen kan ik aanbevelen. Wil je beginnen? Laten we dan afspreken in de showroom. Je kunt eenvoudig online een afspraak maken. We gaan samen zitten om jouw dromen uit te laten komen.

Naftali Leidelmeijer,
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →