De voordelen van verbouwen

De voordelen van verbouwen

Wij maken jouw huis mooier met onze slank stalen profielen. Welke verandering ga jij voelen als wij klaar zijn? Hier de voordelen van verbouwen met slank stalen ramen en deuren.

Meer ruimte

Iedereen heeft ruimte nodig. We werken, leven, eten en ontspannen een groot deel van de tijd thuis. Zorg dat iedereen in je gezin een fijne plek heeft om te studeren of te werken. De home-office verschuift van ‘wens’ naar ‘behoefte’. Met slank stalen ramen en deuren ogen de ruimtes groter. Vooral op plaatsen waar nu een dichte deur of tussenmuur staat, heeft dit veel impact op de ruimtebeleving.

Meer licht

Meer licht

De voornaamste reden om te kiezen voor slank stalen profielen is optimale daglichttoetreding. Licht geeft energie, zowel aan jou als aan je woning. Slank stalen ramen en deuren in combinatie met grote glasvlakken zorgen voor een zee aan licht. Dat geldt zowel voor stalen binnen- als buitendeuren. Daglicht is jouw natuurlijke vriend. Kijk goed rond in jouw woning. Zijn er donkere, sombere plekken? Doe er iets aan.

Meer sfeer

Ambachtelijk handwerk, onverwoestbaar, tijdloos; ze karakteriseren tussendeuren van staal. Vooral omdat ze zoveel sfeer brengen. Een wand van staal en glas zorgt voor allure en stoere stevigheid in de ruimte. Daarmee is het de perfecte aanwinst voor een grote ruimte die je op een luchtige manier intiemer wilt maken door 'm op te delen. Met staal geef je een nieuwbouwhuis karakter en een oud pand een eigentijdse boost. Stalen binnendeuren doen wonderen voor elk type huis. Het is een mooie én slimme oplossing voor een verrassende make-over. Tip: Combineer het stoere staal en glas met robuust hout; industrieel en warm tegelijk!

Meer waarde

Het is je niet ontgaan dat de huizenprijzen enorm stijgen. Wat is de gemiddelde vraagprijs per m2 in jouw omgeving? Stel dat je met geïsoleerde stalen profielen en isolatieglas 20 m2 bijbouwt. Hoeveel wordt jouw huis dan meer waard? Waarschijnlijk schrik je van de hoogte van het bedrag.

Minder geluid

Geluidscomfort is een heel belangrijke factor in het gezellig maken van je woning. Zo kun je genieten van de rust. Ruimtes kunnen op een stijlvolle en comfortabele manier worden gescheiden door een stalen pui. Met elkaar praten en eten in een geluidsarme omgeving is een genot en goed voor je spijsvertering. Tegelijkertijd kunnen andere gezinsleden aan de andere kant optimaal genieten van de sensatie van een spannende film of game.

Nieuw woongenot

Het nieuwe woongenot gaat gepaard met een minimum aan technische veranderingen. Geen zware of langdurige verbouwing dus! Wat zijn jouw plannen? Laten we er samen naar kijken. Je kunt eenvoudig online een afspraak maken.

Naftali Leidelmeijer,
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →