Afbeelding: Hoe kies ik de deurgreep?

Hoe kies ik de deurgreep?

Details maken het verschil. Vanaf het moment dat jouw stalen deur bij jou thuis schittert, heb je de deurgreep dagelijks in handen. Laten we daar eens op inzoomen.

Subtiel met ronde vormen

In een eerder blogitem ‘Trends in vakverdeling’ gaven we al aan dat ronde vormen in de vakverdeling opkomend zijn. Cirkels of delen ervan, worden verwerkt in de stalen deuren. Dit geeft een organische uitstraling. Nuances in transparantie bereik je door de cirkels groter of kleiner te maken of meerdere ronde vormen door elkaar te gebruiken. Een subtiele afgeronde handgreep past hier mooi bij.

Minimalisme met blinde greep

Ben jij op zoek naar de kracht van eenvoud? Trekken je ogen automatisch naar de slanke stalen belijning? Ze zorgen voor een optimale daglichtinval. Opmerkelijk wat een ruimtelijk gevoel dit geeft. De blinde greep past hier qua vorm en functie naadloos bij en zorgt voor voorname eenvoud.

Natuurlijke bediening met staafgreep

Natuurlijke bediening met staafgreep
Optie natuurlijke bediening met staafgreep

Met de staafgreep grijp je nooit mis. Je hoeft niet bang te zijn voor vingerafdrukken op het glas. Iedereen ziet meteen waar de deur mee te bedienen is. Dat scheelt een flesje glasreiniger. Esthetisch sta je nog voor de keuze om de staafgreep te laten stoppen op de belijning van een vak, er net iets overheen of over de hele deur te laten lopen. Met onze sfeertekeningen brengen we het effect van je keuze in beeld.

Industrieel met Tiree & Lancee

Tiree & Lancee

De deuren kunnen ook uitgevoerd worden met een ‘Tiree & Lancee’-klink. Deze klink wordt op maat gemaakt en je mag zelf uitkiezen hoe die eruitziet. Deuren met een authentieke klink benadrukken de industriële stijl. Bij dubbele deuren wordt de klink gemonteerd op de actieve (loop)deur. De passieve deur krijgt een espagnoletsluiting aan de binnenzijde.

Aandacht is ons Ambacht

We produceren niets vooruit; alles wat we voor jou doen, is maatwerk. De mannen van staal hebben een passie voor hun vak. We staan achter alles wat we maken. We willen dat het eindproduct altijd fraai is, dat het klopt en dat het de ruimte mooier maakt. We betrekken jou graag bij het proces door je een kijkje te laten nemen in de werkplaats. Als je ziet dat jouw ramen of deuren met liefde en aandacht worden gemaakt, geeft dat extra veel vertrouwen.

Enthousiast?

Laten we afspreken! Ik maak graag tijd voor je vrij. Via onze online agenda kun je eenvoudig een afspraak maken.

Naftali Leidelmeijer
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →