Afbeelding: Ik wil langer genieten van mijn veranda!

Ik wil langer genieten van mijn veranda!

Je leefomgeving heeft een direct effect op je gezondheid, net als gezonde voeding en voldoende bewegen. Neem bijvoorbeeld vermindering van stress. Een plekje voor jezelf, waar je even tot rust komt, heeft een positieve uitwerking op je hele lichaam. Ik stel me stress voor als een soort ‘Pacman-happertje’, die je bijt op je zwakke plekken. Zie hier de aantrekkingskracht van de veranda! Na een drukke dag in je schommelstoel even naar buiten staren. Is dat een pimpelmeesje? Die zie je niet vaak meer…

Stalen kozijnen beschermen tegen kou, wind & regen

Door de veranda dicht te maken met stalen kozijnen kun je er de vier seizoenen lang van genieten. Je kunt altijd uit de wind en lekker achter het glas in de zon zitten. Met een kleine verwarmingsbron, zoals bijvoorbeeld een terrasverwarmer, is de temperatuur snel behaaglijk. Als de zon onder is gegaan of het weer minder mooi is, wordt dit zonder twijfel de gezelligste plek van het huis. In de zomer met een glaasje wijn en een Frans kaasje. In de winter met je handen om een grote mok warme chocolademelk met slagroom. Informatiestress? Waar?

Met een harmonicawand zet je alles in één keer open

Een schuifvouwwand of harmonicawand kan helemaal naar links of rechts geschoven worden. Daarmee is de veranda in een mum van tijd weer helemaal open. Van verwarmde tuinkamer naar open overkapping in enkele seconden. Volledig flexibel naar gelang het weer, je stemming of het aantal mensen dat aanwezig is.

Valkuil van de veranda

De locatie van de veranda is belangrijk. Verkeerd gericht kan hij de woning donker maken. Gericht op het zuiden is ideaal voor het daglicht. Met de opening naar het westen valt de avondzon er mooi in. In andere gevallen kunnen we een lichtstraat plaatsen.

Hoe gaan we te werk?

Kom eerst naar de showroom. Ik wil je verschillende deuren, technieken en details laten zien. Je mag dan ook in het staalatelier zie wie de stalen kozijnen maken en hoe ze dat doen. Alle besproken details verwerken we in onze offerte, zodat je weet wat het gaat kosten. Daarna maken we een afspraak voor het inmeten op locatie. Binnen 8 weken kun je genieten van het eindresultaat.

Hoe ziet het eruit?

Ter plekke kunnen we goed zien met welke ontwerpoverwegingen we rekening moeten houden. Bij het inmeten maken we een foto van de situatie. De foto vormt de basis van een pentekening waarmee we een duidelijk beeld geven van hoe het eruit komt te zien.

Sfeertekening van eindresultaat veranda
Deze handgetekende sfeertekening geeft een voorproefje van het eindresultaat

Wij maken je veranda mooier met slank stalen deuren

Een rustig plekje voor jezelf waar je het hele jaar door van kunt genieten. Je zult je meer thuis voelen, meer op je gemak. Binnen no-time bruis je weer van energie en allerlei goede ideeën.

Naftali Leidelmeijer,
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →