Stalen kozijnen in een veranda

Ik wil langer genieten van mijn veranda!

Je leefomgeving heeft een direct effect op je gezondheid, net als gezonde voeding en voldoende bewegen. Denk bijvoorbeeld aan stressvermindering. Een plekje voor jezelf, waar je even tot rust komt, heeft een positieve uitwerking op je hele lichaam. Stel je stress voor als een soort ‘Pacman-happertje’, dat op je zwakke plekken bijt. Hier komt de aantrekkingskracht van de veranda! Na een drukke dag lekker in je schommelstoel even naar buiten staren. Is dat een pimpelmeesje? Die zie je niet vaak meer…

Stalen kozijnen in de veranda beschermen tegen kou, wind & regen

Als je de veranda dicht maakt met [stalen kozijnen],(/producten/stalen-kozijnen) geniet je er vier seizoenen lang van. Je zit altijd uit de wind en lekker achter het glas in de zon. De stalen deuren in de veranda zijn niet alleen sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk, maar zorgen ook voor veel lichtinval en een ruimtelijk gevoel. Het stalen frame kan in verschillende kleuren, stijlen, maten en vormen worden afgewerkt. Daardoor passen ze bij elke verandastijl, van klassiek tot modern. Met een kleine verwarmingsbron zoals een terrasverwarmer, is de temperatuur snel aangenaam. Als de zon ondergaat of het weer minder mooi is, wordt dit zonder twijfel de gezelligste plek van het huis.

Met een harmonicawand zet je alles in één keer open

Een schuifvouwwand of harmonicawand schuif je helemaal naar links of rechts. Daarmee is de veranda in een mum van tijd weer helemaal open. Van verwarmde tuinkamer naar open overkapping in enkele seconden. Volledig flexibel naar gelang het weer, je stemming of het aantal mensen dat aanwezig is. Een veranda met harmonicadeuren is een prachtig en functioneel element dat een nieuwe dimensie geeft aan jouw buitenleven. De veranda met harmonicadeuren biedt niet alleen een schitterend uitzicht op jouw tuin, maar ook alle comfort dat je van een binnenruimte gewend bent, maar met alle voordelen van de buitenlucht. Jouw veranda met harmonicadeuren is vanaf nu de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag!

Schuifvouwpuien in een veranda
Sfeertekening van een schuifvouwwand in een veranda

Valkuil van de veranda

De locatie van de veranda is belangrijk. Verkeerd gericht kan hij de woning donker maken. Gericht op het zuiden is ideaal voor het daglicht. Met de opening naar het westen valt de avondzon er mooi in. In andere gevallen kunnen we een lichtstraat plaatsen.

Hoe gaan we te werk?

Kom eerst naar de showroom. Ik wil je verschillende stalen deuren, technieken en details laten zien. Je mag dan ook in het staalatelier zien wie de stalen kozijnen maken en hoe ze dat doen. Alle besproken details verwerken we in onze offerte, zodat je weet wat het gaat kosten. Daarna maken we een afspraak voor het inmeten op locatie. We kunnen binnen 8 weken leveren.

Hoe ziet het eruit?

Ter plekke kunnen we goed zien met welke ontwerpoverwegingen we rekening moeten houden. Bij het inmeten maken we een foto van de situatie. De foto vormt de basis van een pentekening waarmee we een duidelijk beeld geven van hoe het eruit komt te zien.

Sfeertekening van eindresultaat veranda
Deze handgetekende sfeertekening geeft een voorproefje van het eindresultaat

Wij maken je veranda mooier met slank stalen buitendeuren

De veranda wordt een rustig plekje voor jezelf waar je het hele jaar door kunt genieten. Je zult je meer thuis voelen, meer op je gemak. Binnen no-time bruis je weer van energie en allerlei goede ideeën.

Naftali Leidelmeijer,
Exclusive Steel

← Vorige Volgende →