Afbeelding: De Schuif-vouw-wand: Buiten naar Binnen halen!

De Schuif-vouw-wand: Buiten naar Binnen halen!

Bovenop de werktafel van Cees heb ik het beste zicht op de testopstelling. Met een vlotte beweging opent Yoeri de stalen schuifvouwwand. Ik film, test geslaagd.

Waarom oude kozijnen vervangen door een stalen Schuif-vouw-wand?

Wil je meer daglicht?

Vermijd donkere en daarmee sombere, saaie plekken in je huis. Daglichtintreding is belangrijk om je goed te voelen. Licht geeft energie, zowel aan jou als aan je woning. De Slanke stalen profielen in combinatie met de grote glasvlakken zorgen voor een bak met licht. Het openschuiven is een belevenis op zich. Je zet in één keer de hele kamer open! De ruimte krijgt een naadloze overgang van binnen naar buiten en andersom.

Vind je vrij uitzicht belangrijk?

Wij letten erop dat er bij de vakverdeling geen lijnen op ooghoogte komen. Vanuit elk gezichtspunt: zittend in een sofa, aan de eettafel of staand, moet jouw uitzicht vrij zijn. Een open vakverdeling met een laag vak onder en een hoog vak erboven is de vaak mooiste oplossing. Let op, soms kan er een conflict ontstaan doordat men vanuit een verschillend standpunt naar een stalen pui kijkt. Ik merk dat de focus van een architect vaak van buiten naar binnen is. Hij wil dat de gevel mooi oogt. Maar jij kijkt van binnen naar buiten en wil mooi uitzicht. Wij houden bij het ontwerp beide focus-standpunten in gedachten en begeleiden je naar het mooiste ontwerp.

Exclusiever dan openslaande deuren

Er gaat meer techniek in een schuifvouwwand dan in een stalen pui met openslaande deuren. Daarmee zijn er ook meer mogelijkheden. Een schuifvouwwand kan zo gemaakt worden dat er een loopdeur en dubbele openslaande deuren in verwerkt zijn. De opstelling wordt dan 3-delig naar links en 3-delig naar rechts schuivend. In het midden krijg je dan dubbele openslaande deuren met een loopdeur voor dagelijks gebruik. Alle functies in één oplossing, te gebruiken in elk seizoen. Over seizoenen gesproken, de stalen buitenpuien worden verzinkt en gepoedercoat. Dat betekent dat je er geen onderhoud meer aan hebt, je hoeft stalen buitenkozijnen dus nooit te verven. Ze zijn beschermd tegen elk weertype.

Wil je het Wow-effect als je thuiskomt?

Wij maken je huis mooier met onze slank stalen schuifvouwwand. Je gaat meer van je woning houden. Dat voel je als je thuiskomt, thuis bent en zelfs als je weg gaat …

Uitproberen in de showroom

Probeer de stalen schuifvouwwand nu uit in onze showroom. Voel hoe de deuren openschuiven. Je krijgt hier een goed beeld van de afmetingen, de vakverdeling en hoe het er bij jou uit komt te zien. Bovendien raak je vertrouwd met de bediening van de deuren. Laten we afspreken, we kunnen binnen 8 weken leveren.

Naftali Leidelmeijer, Exclusive Steel

← Vorige Volgende →