Interview met Marvin Fles

Interview: ‘Elke dag genieten wij van al het strakke staalwerk’

Ruim vier jaar geleden verrijkte Marvin zijn woning met stalen deuren. We kijken samen terug op die mooie tijd. Marvin: ‘Wij houden van een ruimtelijke leefomgeving. Onze woning is een interessante combinatie van landelijk en modern, waarmee wij met onder andere stalen deuren de moderne touch erin wilden brengen’.

Details maken het verschil

Marvin heeft altijd de beste spullen. Je ziet het aan zijn laptop, telefoon, vr-bril, fotocamera, noem maar op. Hij heeft altijd iets in zijn handen van topkwaliteit. Hij herkent zichzelf: ‘Wij hebben een voorliefde voor mooie materialen. Daarbij maken de details het verschil. Je kunt op meerdere plekken stalen deuren kopen maar Exclusive Steel stak er met kop en schouders bovenuit. Kwalitatieve scharnieren, hele mooie structuur poedercoating, fantastisch kitwerk, goede handgrepen en bovenal een heel slank frame. Kortom alles klopt’.

stalen deuren in woonkamer en vide

Bezoek de showroom en werkplaats

De showroom is een prachtige plek om te werken. Ik geniet ervan als mijn enthousiasme wordt opgepakt door bezoekers. Marvin komt hier graag: ‘Voor iedereen die van details houdt raden wij echt aan de fantastische showroom in Made te bezoeken. Neem ook direct een kijkje in de werkplaats. Je ziet dat hier het ambacht nog springlevend is’.

Waarom Exclusive Steel?

‘De deuren van Exclusive Steel zijn zeer goed afgewerkt, dit is zowel van een afstand als van heel dichtbij goed te zien. Vooral dat laatste ging vaak mis bij concullega’s. Naast stalen deuren hebben ze in dezelfde stijl onze lampen, vide en orangerie gemaakt. Hierdoor matcht al het staalwerk qua uitstraling in en rond onze woning’.

stalen lampen passend bij deuren

Handgetekende sfeertekening

Nadat Leo ter plekke de situatie heeft opgenomen, maakt de ontwerpafdeling een artist-impressie. De handgetekende pentekening geeft een voorproefje van het ambachtelijke vakmanschap dat voor jou ingezet wordt. Marvin herinnert zich het gevoel dat hij had toen hij de sfeertekeningen voor het eerst zag: ‘Ja, zo willen wij het hebben! De vlakverdeling was heel bepalend voor de overige elementen in het huis’.

Montage

Afgelopen week werd ons montage-team in het zonnetje gezet in een bedankmailtje: ‘Vriendelijk personeel, rustig in de omgang en zichtbaar vakkundig’. Marvin heeft dat ook zo ervaren: ‘In ons huis ligt een kwetsbare vloer waardoor een voorzichtige behandeling belangrijk is. ’s Ochtends werden de stalen frames netjes in doeken en schuim binnengebracht. De monteurs hingen ze vervolgens nauwkeurig op en alles werd netjes achtergelaten voor de kitter die de deur daarna afwerkte’.

Jarenlang genieten

Hoe kijkt Marvin terug op de afgelopen vier jaar? ‘Elke dag genieten wij van al het strakke staalwerk!’ Hou jij net als Marvin van topkwaliteit? Wil je jarenlang genieten van de mooiste stalen deuren van Nederland? Laten we afspreken! Ik maak graag tijd voor je vrij.

Naftali Leidelmeijer,
Exclusive Steel

Ps: Rob Neelman is specialist bij Jansen by ODS en daarmee regelmatig onze technische vraagbaak. In mijn volgende blog legt hij uit waarom je moet overwegen je stalen deuren brandwerend te laten uitvoeren.

← Vorige Volgende →